Snapchat sai Älä häiritse -toiminnon

Snapchat on viimein saanut Älä häiritse -toiminnon, jonka lisäksi uudet päivitykset tuovat muun muassa uusia fontteja. Snapchatin suunnitelmista kertoo TechCrunch.

Älä häiritse -toiminto lisättiin Snapchatiin hissuksiin muutama viikko sitten, ja se toimii kuten muidenkin sovellusten vastineet antaen sovelluksen käyttäjät hiljentää yhden tai useampia kontakteja. Tähän mennessä Snapchatissa on ollut pakko estää käyttäjä kokonaan, joten parannus on melkoinen. Toistaiseksi hiljentämiselle ei kuitenkaan voi asettaa aikarajaa, vaan se pitää itse käytä manuaalisesti poistamassa, kun aika on kypsä.

Snapchatiin on niin ikään lisätty uusia tapoja muokata tekstejä. Nyt onnistuvat erinäiset kiiltävät neonväriset fontit sekä sateenkaaren väreissä näyttäytyvä fontti. Tämän lisäksi tekstejä on alettu kohdella tarrojen tavoin, joten niitä voi vastaisuudessa lisätä kuvaan useammankin.

Älä häiritse -toiminto on jo saatavilla maailmanlaajuisesti sekä iOS- että Android-käyttäjille. Uudet fontit ovat puolestaan tulossa osana suurempaa, myös sovelluksen ulkoasun uudistavaa, päivitystä, joka on toistaiseksi julkaistu vasta Australiassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Laajempaa julkaisua ei kuitenkaan tarvinne odottaa kovinkaan kauaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja