SM-liigassa tähdet hurjina – katso kahden hattutempun illan kaikki maalit

HIFK:n Borgström ja Pelicansin Lasch iskivät hattutemput 2:35
Videolla HIFK:n Henrik Borgströmin ja Pelicansin Ryan Laschin hattutemput SM-liigan torstain kierrokselta.

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella mätettiin maaleja kovaan tahtiin. Pinnalla oli erityisesti kaksi nimeä: HIFK:n Henrik Borgström ja Pelicansin Ryan Lasch.

Kierroksen kärkikamppailuna toimi Kärppien ja Lukon kohtaaminen Oulussa. Joukkueet pelasivat tammikuun keskellä minisarjan, sillä Kärpät ja Lukko kohtasivat myös eilen keskiviikkona samalla pitäjällä.

Toisin kuin eilen, tällä kertaa Lukko oli niskan päällä. Loppulukemat kirjattiin raumalaisjoukkueen hyväksi 2–0.

Maalikooste: Kärpät–Lukko:

Maalikooste: Kärpät - Lukko 2:04

Helsingissä IFK innostui oikein kunnolla pelin avauspuoliskolla. NHL:stä tuttu hyökkääjä Henrik Borgström siirsi isännät jo 5–0-johtoon toisen erän alkuvaiheilla.

Borgström nakutti illan kamppailussa hattutempun, kun IFK oli parempi lukemin 7–2.

Maalikooste: HIFK–Ässät:

Maalikooste: HIFK - Ässät 5:06

Illan toinen hattutemppu syntyi SM-liigan pistepörssin ykkösen Ryan Laschin lavasta. 33-vuotias Lasch paukutti kaikki osumat toisessa erässä, kun Pelicans otti 5–0-voiton Sportista.

Maalikooste: Pelicans–Sport:

Maalikooste: Pelicans - Sport 3:22

Kierroksen neljännessä ottelussa Tampereella Tappara jätti SaiPan jalkoihinsa. Illan hahmo oli kaksi maalia iskenyt Jukka Peltola.

Maalikooste: Tappara–SaiPa:

Maalikooste: Tappara - SaiPa 4:57