SM-liigassa ennennäkemätön tilanne – uudessa Kukkopojat-vodcastissa valittiin jo aikaisia mestarisuosikkeja

Uudessa Kukkopojat -vodcastissa puhuttiin SM-liigan tasosta: ”Välillä on hyvä sanoa, että asioita on tehty hyvin” 3:29
Videolla pätkä uudesta Kukkopojat-vodcastista, jossa keskusteltiin, kuinka hyvä SM-liigan nykytaso on.

C Moren ja mtv-palvelun uudessa jääkiekon SM-liigaa käsittelevässä vodcastissa Kukkopojat perataan kotimaisen kiekkoliigan kuumimpia puheenaiheita. Avausjaksossa Tuomas Nyholm ja Lasse Kukkonen puntaroivat muun muassa sitä, kuinka arvaamaton SM-liiga on tällä hetkellä.

Kukkopojat lähtivät nostelemaan jo esiin aikaisia mestarisuosikkeja SM-liigasta. Minkä seurojen mestaruusjunaan Kukkopojat hyppäsivät?

Pääkuvan videolla Kukkopojat pohtivat Liigan nykytasoa. Katso, mitä mieltä kaksikko oli tämänhetkisestä tilanteesta.

– En muista ikinä olleen niin vaikeaa kuin nyt valita omaa mestarisuosikkia. Jos miettii takavuosia, niin siellä on yleensä ollut yksi tai kaksi jengiä, jotka ovat erottuneet ja sitten on tullut tasainen pakka sen jälkeen, Nyholm pohti.

Sarjataulukkoa katsellessa parivaljakko toteaa jopa seitsemän joukkueen olevan helposti argumentoitavissa mestarisuosikiksi.

Monella seuralla on paras mahdollisuus menestyä nyt

Kukkonen valitsee jääkiekkoromantikkona omaksi mestarisuosikikseen Ilveksen.

– Ilves on tullut tosi vaikeiden vuosien jälkeen liigan huipulle. Siellä on ihmisiä, jotka ovat tehneet pitkään duunia ja ovat vieläkin mukana. Ilves ei Hakametsässä koskaan nostanut mestaruuspokaalia kotiottelussa. Nyt se nostetaan sitten Nokia-areenalla, Kukkonen romantisoi.

Nyholm puntaroi omaksi mestarisuosikikseen HIFK:n, vaikka häntä houkutti hypätä myös Tapparan kelkkaan.

– Tiedän, että monia ärsyttää se, että taas joku helsinkiläinen sanoo HIFK:n, mutta joukkueen tekeminen on menossa koko ajan parempaan suuntaan. Maalivahtipeli vielä vähän mietityttää, sillä voittavaa ykkösmaalivahtia Niilo Halosta ei ole vielä testattu, Nyholm summaa.

Kukkonen kuitenkin huomauttaa, että tasaisen sarjan voimasuhteet voivat muuttua nopeasti, jos joukkueet onnistuvat siirtotakarajalla hankkimaan sopivia pelaajavahvistuksia.

– Tämä asettaa seuroille aika kovan paineen, sillä yhdellä tai kahdella oikealla hankinnalla voi muuttaa paljon omia mestaruusmahdollisuuksia. Samalla tiedämme, että kaikilla seuroilla talous tosi tiukalla edelleenkin.

Kukkonen pohtii, uskaltavatko seurat lähteä ostomielessä pelaajamarkkinoille. Monella seuralla, kuten KooKoolla voi olla paras mahdollisuus vuosiin mennä pitkälle kevääseen.

Kaikkien aikojen ylivoimaisin Liiga-vodcast on täällä! 2:09
Tätä on luvassa uudessa Tuomas Nyholmin ja Lasse Kukkosen Kukkopojat-vodcastissa.

Näet Kukkopojat -vodcastin koko jaksot C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat