SM-liigaseura KooKoo joutuu anelemaan länsirannikolta apuja

Maalikooste: Kärpät - KooKoo 6:40
Videolla maalikooste ottelusta Kärpät-KooKoo.

Jääkiekkoliigan runkosarja päättyy tiistaina. KooKoo on tällä hetkellä kymmenennellä eli viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla paikalla, mutta joukkueen kohtalo ei ole enää alkuunkaan sen omissa käsissä.

Keskiviikon ja torstain tappiot Kuopiossa ja Oulussa tarkoittivat sitä, että KooKoo joutuu toivomaan TPS:n, Ässien ja Sportinkin tappioita pudotuspeleihin pääsemiseksi.

Viimeisen pelinsä KooKoo pelaa lauantaina kotonaan Pelicansia vastaan, kun taas muut joukkueet metsästävät pisteitä vielä tiistaina seitsemän pelin kierroksella.

Esimerkiksi tasapisteissä KooKoon kanssa olevalla TPS:llä (sijalla 11.) on vielä kolme ottelua pelaamatta.

– Meillä on yksi peli jäljellä. Lyödään siinä kaikkemme likoon, ja sen jälkeen katsotaan, missä mennään, KooKoo-luotsi Olli Salo sanoi.

Torstaina KooKoo hävisi 2–6 Kärppien vieraana. Numerot hämäävät rajusti, sillä KooKoo hukkasi lukuisan määrän hyviä tekopaikkoja, kun taas KooKoo-vahti Oskari Setäselle ei osunut paras päivä maalin suulla.

– Tämä on maalintekopeli. Kärpät laittoi tylysti pussiin, ja me emme todellakaan käyttäneet omia paikkojamme. Ei pelistä muuten pysty liikaa repimään hiuksiaan.

Pudotuspelien kotietua tavoittelevan Kärppien 3–1-maalin laukoi Maxim Korpimäen aloitusvoitosta puolustaja Tommi Kivistö, joka edellisen kerran osui viime kauden avauspelissään.

Runkopuolustaja Kivistö ehti pelata 115 runkosarjan peliä ja kolme pudotuspeliä ilman maalia. Yrityksen puutteesta Kivistöä ei voi syyttää, sillä tälläkin kaudella hän on laukonut 147 kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat