SM-liigaottelussa puhkesi väkivaltainen kahina – Lukon toimitusjohtaja raivoissaan: "Täysin vastuutonta!"

Liigan ottelussa puhkesi rähinä kannattajien välillä 0:35
Video: Lukon kotiottelussa puhkesi rähinä kannattajien välillä

Jääkiekon SM-liigan lauantain Lukon ja TPS:n ottelun aikana nähtiin kannattajien välinen välikohtaus. Ottelua isännöinyt Lukko selvittää nyt sitä, ketä osallistuivat väkivaltaiseen kahinaan ja missä roolissa. Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas on tapauksesta raivoissaan.

Asiasta ensimmäisenä kertoi Länsi-Suomi.

Välikohtaus sattui ottelun toisella erätauolla Rauman Kivikylän Areenan kapealla käytävällä. Kahakan aikana lähettyvillä olleita lapsia jouduttiin työntämään lehdistöhuoneen puolelle turvaan.

– Se oli aika rajun näköinen tilanne, koska puhutaan ahtaasta käytävästä, missä oli sivullisia ja lapsiperheitä liikkeellä. Aika pian se tosin tuntui rauhoittuvan, tilannetta todistanut selostaja Risto Leino totesi Länsi-Suomelle.

Ottelun kotijoukkue Lukko tekee nyt tilannekartoitusta tapahtuneesta.

– On tärkeää, että saamme selville sen, ketkä ovat olleet tuossa mukana ja missä roolissa, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas sanoo MTV Urheilulle.

Lukko aikoo reagoida asiaan sen vaatimalla tavalla.

– Pitkät porttikiellot ja jos on aihetta rikosilmoitukseen, niin teemme sellaisen, Kunnas ilmoittaa.

Lukon toimitusjohtaja on raivoissaan siitä, miten pienet lapset joutuivat vaaraan tilanteen yhteydessä.

– Näin ei saa käydä. Täysin vastuutonta toimintaa näiltä kyseisiltä henkilöiltä, jotka tuon tilanteen aiheuttivat. Minulla ei riitä minkäännäköistä ymmärrystä sille, että sivulliset – varsinkin pienet lapset joutuvat todistamaan jotain tuollaista tai joutuvat tuollaisen lähelle. Todella kypsymättömien ihmisten toimintaa, Kunnas murahtaa.

Lukko voitti lauantain TPS-ottelun peräti 6–0. Kyseinen välikohtaus toi kuitenkin ikävän sivumaun Lukon ilakointiin.

– Totta kai harmittaa. Tuollainen toiminta ei kuulu ottelutapahtumiin, ei vähimmissäkään määrin. Onneksi tämä ei ole laaja ongelma, vaan kyse on yksittäistapauksista. Mutta nekin ovat liikaa. Tämmöistä ei voi käydä, Lukon toimitusjohtaja Kunnas painottaa.  

Lue myös:

    Uusimmat