SM-liigan kärkipään ottelu peruttu! Kärppien joukkueessa koronatartunta

SM-liigan tiistainen kärkipään kamppailu Kärppien ja Lukon välillä on peruttu.

Kärppien ja Lukon oli määrä iskeä yhteen tiistai-iltana Oulussa, mutta Kärppien joukkueen jäsenen koronavirustartunnan vuoksi ottelu on jouduttu perumaan.

Kärppien mukaan tartunta havaittiin tänään tehdyssä pikatestissä, joten ottelu perutaan varatoimenpiteenä. Tieto koronatartunnasta tuli SM-liigan tietoon noin kaksi tuntia ennen ottelua. Päätös ottelun perumisesta syntyi nopeasti.

– Välittömästi, kun seura sai siitä tiedon, tieto tuli myös meille. Sen jälkeen otimme tarvittavat ihmiset koolle ja teimme sen tilanteen pohjalta päätökset. Näin tämä prosessi on näissä onneksi kohtuullisen harvoissa tilanteissa toiminut, SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoo MTV Urheilulle.

Kärpät odottaa parhaillaan PCR-testin tuloksia, minkä jälkeen seura ja SM-liiga tiedottavat tarvittavista jatkotoimenpiteistä tarkemmin.

– Olemme saaneet vastuulääkäreiltä hyvin nopealla aikataululla jonkun verran tietoa tämän hetken tilannekuvan perusteella. Tietoa päivitetään koko ajan, kun saamme tarkempaa tietoa, Kallioniemi selventää.

Juttua päivitetty klo 17.54: Lisätty SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallionemen kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat