Slovakian Lukko-tähti hölmöili urakalla – huitaisu vastustajan arkaan paikkaan, tekikö tuomari tässä virheen?

Slovakialaishyökkääjä Kristian Pospisil esitti kyseenalaisia otteita jääkiekon MM-kisojen Tshekki-ottelussa tiistaina.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Pospisil otti ajassa 24.17 yhteensä 2+2 minuutin rangaistuksen huitomisesta ja väkivaltaisuudesta. Lukosta tuttu tehohyökkääjä leikki tulella, sillä huitaisu vastustajan sukukalleuksien tienoille olisi voinut poikia myös suihkukomennuksen.

Katso tilanne pääkuvan videolta!

Pospisil otti vielä erän kolmannen kakkosensa ajassa 39.37, ja Tshekin Libor Sulak rokotti siitä 4-1-maalin 11 sekuntia ennen summeria.

Ottelu on kahden erän jälkeen tilanteessa 4-1 Tshekille. Kun samaan aikaan USA on kaatamassa Italiaa B-lohkossa, Leijonien vastustajaksi puolivälieriin on tulossa näillä tuloksilla Tshekki

Kello 16.15 alkaneita otteluita voi seurata C Moren kanavilla ja cmore.fi-palvelussa! Alkulohkovaiheen viimeiset ottelut käynnistyvät kello 20.15!