Skorpionin kesähoroskooppi 2018

Tänä kesänä sinulla ei ehkä ole niin paljon aikaa deittailuun kuin voisit toivoa. Käytä siis aikasi sitäkin tehokkaammin!

Kesä tuo sinulle monia tilaisuuksia muuttaa elämääsi parempaan suuntaan. Tartu niihin, sillä samanlaisia tilaisuuksia ei ehkä tarjoudu kovin pian uudelleen. Kyse ei välttämättä ole rakkaudesta ja ihmissuhteista, vaan parannukset voivat koskea yhtä hyvin myös muita elämänalueitasi. Yhtä kaikki, parannukset ovat merkittäviä, joten niiden eteen kannattaa nähdä vaivaa.

Romanssin mahdollisuus on olemassa

Kesällä sinulle voi tapahtua jotakin uutta ja merkittävää ihmissuhderintamalla. Ei ole ollenkaan poissuljettua, että joku kosii sinua tai ehkäpä luvassa on perheenlisäystä ensi vuoden puolella. Tai kenties vasta tapaat jonkun, josta tulee sinun puolisosi tulevaisuudessa.

Skorpionin juhannustaika

Kun kierrät korttelin juhannusyönä kolmeen kertaan, tulee kolmannella kierroksella tuleva puolisosi vastaan.

Sinä kaipaat uuteen ja erilaiseen ympäristöön. Siellä sinulla ei ole arkisia velvoitteita ja voit tuntea olevasi vapaa olemaan oma itsesi. Tai ehkä sinä pystyt jopa irrottautumaan itsellesi luomistasi rajoista ja olla jotakin kokonaan muuta kuin oma arkinen minäsi.

Lomamatkalla saatat kohdata jonkun mielenkiintoisen ihmisen. Jos sydämesi on jo varattu, hänestä voi tulla hyvä ystäväsi ilman minkäänlaista romanttista latausta. Jos taas olet vapaa, voi suhde edetä nopeasti hyvinkin vakavaksi seurusteluksi.

Heinäkuussa vaanii tylsistyminen

Heinäkuu on skorpioneille varsin rauhallista ja seesteistä aikaa. Sinusta voi tuntua, ettei mitään tapahdu. Välillä sinä ehdit jopa suorastaan kyllästyä. Melkein alatkin jo odottaa syksyä ja sitä, että pyörät alkavat taas pyöriä.

Elokuussa vauhti taas kiihtyy ja sinä alat olla taas enemmän omassa elementissäsi. Sinä pidät siitä, että tapahtuu. Sillä ei ole niinkään väliä, mitä tapahtuu, pääasia on, että tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja