Skicrossin nuorten maailmanmestari menehtyi 22-vuotiaana: "Ei löydy sanoja"

22-vuotias skicrossin nuorten maailmanmestari Mikayla Martin menehtyi tiistai-iltana maastopyöräilyonnettomuudessa, kertoo CBC.

Martin voitti MM-kultaa vuonna 2018 ja saavutti myös mallikkaita tuloksia maailmancupissa. Martin oli pyöräilemässä onnettomuuden sattuessa ystävänsä kanssa Kanadan Vancouverin pohjoispuolella sijaitsevan Squamishin vuoristossa. Pelastushenkilökunta yritti pelastaa Martinin, mutta tuloksetta. 

Kanadalainen oli vaihtanut lajia alppihiihdosta skicrossiin kaksi vuotta aiemmin ja hän oli maajoukkueen suurimpia lahjakkuuksia. Maailmancupissa hän ylsi parhaimmillaan kuudennelle tilalle viime kaudella italian Innichenissä.

– Mikaela rakasti suksia ja hänellä oli rajaton intohimo skicrossia kohtaan. Sille ei löydy sanoja, kuinka ikävä meillä tulee häntä, Kanadan alppihiihtoliiton puheenjohtaja Vania Grandi sanoi.

– Olin täysin shokissa, kun kuulin asiasta. En tiedä vieläkään, mitä sanoa. Olen täysin järkyttynyt hänen perheensä puolesta, maajoukkuetoveri Marielle Thompson kertoi.


Lue myös:

    Uusimmat