Sketsihahmokisan tuplavoittaja Joonas Nordman tähdittää Putous Allstars -kautta – näin miehen ura lähti kiitoon suosikkisarjan myötä: "On siitä ollut valtavasti hyötyä"

Joonas Nordmanin talk show joutui tulikasteeseen koronan takia – näin ohjelma tehtiin poikkeusoloissa 6:54
Joonas Nordman nähtiin oman show'n isäntänä keväällä MTV3-kanavalla.

Muutaman kauden Putousta ohjannut tähtinäyttelijä Joonas Nordman palaa suosikkiohjelmassa kameran eteen.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa.

Mukana tähtiketjussa on Putouksessa viisi vuotta sitten viimeksi näytellyt näyttelijä Joonas Nordman. Mies on ollut ohjelmassa mukana ohjaajana kahdeksannella ja yhdeksännellä kaudella.

Nordman odottaa pääsyä sketsihahmokilpailun pariin uusien näyttelijöiden kanssa.

– Tosi hyvä fiilis. Nyt on kulunut aikaa riittävän kauan siitä, kun olin ohjelmassa mukana. Voi siis käydä verestämässä vanhoja muistoja. Olen ollut Putouksessa mukana, vaikka minua ei ole näkynyt. Kiva näytellä sellaisten tyyppien kanssa, joiden kanssa ei ole näytellyt omalla kaudella, Nordman kertoo.

Nordman uskoo, että suosikkisarjan yksi suosion salaisuus on kulissien takana vallitseva yhteisöllisyys, joka näkyy hyvänä energiana katsojille. Sitä hän muistelee lämmöllä.

– Yhteisöllisyys ja se, että tehdään ohjelmaa yhdessä. En usko, että ohjelman valtava suosio olisi syntynyt, jos sen henki tehdessä ei olisi ollut niin hyvä. Sitä on hauska tehdä. Työryhmä on aina ollut mieleinen.

"Aina isolla jutulla on iso merkitys"

Nordman nähtiin myös kevään aikana juontamassa viihdyttävää Joonas Nordman Show’ta. Mies uskoo, että Putouksen tuoma näkyvyys oli hyvä alusta omalle tv-ohjelmalle.

– On siitä ollut valtavasti hyötyä. Sen myötä on tullut omat ohjelmat ja paljon muuta. Aina isolla jutulla on iso merkitys. Kyllä siitä monet näyttelijät näkyvyyttä saavat ja monet pääsevät esittelemään taitojaan.

Koronakevät ei aiheuttanut miehelle juurikaan ongelmia työrintamalla.

– Yksittäisiä keikkoja peruuntui. Mutta muuten oli tosi hyvä tilanne sen suhteen. En voi valittaa, että koronasta olisin joutunut kärsimään. Tykkään olla myös kotona. Olen myös haaveillut ihan eristyksessä olosta. Minun on helppo viettää aikaa yksin. Se ei ahdista. Yksin oleminen on sellainen asia, mitä monen olisi myös syytä oppia.

Erosi puolisostaan

Mies kertoo eronneensa pitkäaikaisesta puolisostaan keväällä.

– Ei se ole ihan kauhean tuore juttu. Asiat ovat hyvin sen suhteen. Siihen ei liity mitään dramatiikka. Voin hyvin. Ei ole mitään murheita. Kaikki on tapahtunut hyvässä hengessä.

Nordman voitti itse Putouksen hahmokilpailun kahdesti: vuonna 2014 voiton vei liitto-orava Salme Pasi ja vuonna 2015 Matti Pikkuvanhanen.

Putouksen lisäksi mies näyttelee syksyllä ensi-iltaan tulevassa Peruna-elokuvassa pääroolia.

Lue myös:

    Uusimmat