Mainos

SK: Valtioneuvoston viestintäjohtajalta evättiin Aamulehden päätoimittajuus – syynä toisella paikkakunnalla asuva perhe

Valtioneuvoston nykyinen viestintäjohtaja Päivi Anttikoski olisi valittu Aamulehden päätoimittajan virkaan, ellei hänellä olisi ollut perhettä.

Äitiys eväsi Valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikosken työn Aamulehden päätoimittajana, kertoo Suomen Kuvalehti.

Lehden mukaan varma valinta päätoimittajaksi ei toteunut, sillä Anttikosken mies ja kouluikäinen lapsi eivät olisi muuttaneet hänen mukanaan Tampereelle.

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne oli antanut Anttikoskelle selitykseksi, ettei kymmenvuotias lapsi pärjäisi ilman äitiään.

Etäisyys lapsesta olisi haitannut työskentelyä

Anttikoski avautui aiheesta jo aiemmin keväällä Facebook-päivityksessään. Silloin julkisuuteen ei kerrottu muuta, kuin että kyseessä oli ison kotimaisen pörssiyhtiön johtopaikka.

Suomen Kuvalehti kertoo jutussaan, että kyseessä oli Alma Median omistama tamperelainen Aamulehti.

Anttikosken mukaan valinta Aamulehden päätoimittajaksi oli jo melkein varma, kunnes paikka oli viime metreillä evätty häneltä.

Lehden mukaan toimitusjohtaja Telanne oli ihmetellyt Anttikosken puolison suostumista asumisjärjestelyyn ja perustellut mielipidettään sillä, että etäisyys lapsesta haittaisi työskentelyä.

Anttikoski haki samanaikaisesti Valtioneuvoston viestintäjohtajan virkaa, jossa hän lopulta aloitti tämän vuoden alussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.