SJK lunasti paikkansa eurokentille

Seinäjoen Jalkapallokerho kaatoi perjantai-iltana Ilveksen miesten jalkapalloliigassa 4–2 ja varmisti paikkansa neljän parhaan joukkoon. Näin ollen SJK pelaa ensi kaudella europeleissä.

Voitto nosti seinäjokelaiset sarjan kolmospaikalle. Ottelun vähemmän pelannut Inter on kuitenkin vain kahden pisteen päässä.

– Tärkeintä oli voitto, jotta europelipaikka varmistui, mutta katse on vielä korkeammalla. Haluamme ottaa sen pronssin, painotti SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Kotijoukkue SJK iski ottelun neljä ensimmäistä maalia. Lopullinen niitti nähtiin 78. minuutilla, kun Pikkuhuuhkajista tuttu toppari Matias Vainionpää iski uransa ensimmäisen liigamaalin. Denis Oliinyk osui kertaalleen.

Illan tähti oli kaksi maalia latonut Tuco, joka nousi osumiensa myötä 10 maaliin ja sarjan maalipörssin toiseksi.

–  Tucolla on menossa todella hieno kausi. Hän on härkämäinen pelaaja, joka jaksaa olla aktiivinen. Hän voittaa meille palloja ja aiheuttaa vastustajille ongelmia, Honkavaara kehui tähtihyökkääjäänsä.

Kuudentena olevan Ilveksen molemmat maalit syntyivät lisäajalla. Ensiksi osui Joona Veteli ja heti perään Oiva Jukkola, joka myös juhli liigauransa avausmaalia.

Lue myös:

    Uusimmat