Siviilipoliisi nappasi kaaharin: Miehellä oli kiire kotiin, koska autokaistalta haettu hamppari oli vaarassa jäähtyä

Vaikka ruokaa hakisikin pikaravintolan autokaistalta, toivoo sen säilyvän lämpimänä kotiin saakka. Hampurilaisaterian jäähtyminen ei kuitenkaan kelpaa selitykseksi poliisille holtittomasta ajosta.

Jos on todella nälkä, ei pysty ajattelemaan täysin selkeästi ja asioita loppuun asti. Lämpimän hampurilaisen priorisointi johti tämän englantilaismiehen kohdalla auton takavarikointiin ja hieman tarkoitettua kalliimpaan ruokanautintoon.

Kaahasi siviilipoliisin ohi

Nälkäinen kuski haki McDonald’sin autokaistalta ruokaa ja päätti kiirehtiä kotiin, jotta saisi syödä ruokansa lämpimänä. Valitettavasti auto, jonka hän ohitti melko reippaassa vauhdissa, oli siviilipoliisi.

Poliisi pysäytti miehen tiensivuun ylinopeuden ja holtittoman ajamisen takia, mutta tämän Volkswagen Golf GTI oli kaiken lisäksi jätetty vakuuttamatta. Nälkä ja ajattelemattomuus kostautuivatkin auton takavarikointiin.

– Tämän ajoneuvon kuljettaja päätti ohittaa konstaapelimme tunnuksettomassa autossa, kohtuuttomalla nopeudella, vaarantaen kaikkien hengen. Pelkästään, koska ei halunnut hänen McDonald’s-ateriansa jäähtyvän, Etelä-Yorkshiren poliisin edustaja kommentoi Metrolle.

Tarina ei kerro, ehtikö kuski syödä hampurilaisensa silti lämpimänä.

Kuudesluokkalainen käräytti Mustangia kolhineen bussikuskin. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:50

Penkinlämmitin pitää ruoan lämpimänä

Näppärä kikka siihen, miten noutoruoka ei jäähdy kotimatkalla, on laittaa pelkääjän paikan penkinlämmitin päälle ja antaa sen pitää ruoka lämpimänä ajomatkan ajan.

Jos autosta ei löydy penkinlämmitintä, kannattaa harkita ruoan nauttimista sisällä ravintolassa tai hyväksyä se fakta, että ruoka hieman jäähtyy. Varsinkin, jos ajaa autolla, jonka vakuutukset eivät ole kunnossa.

Tämä episodi pääsee ainakin kärkikastiin kalleimmiksi koituneissa McDonald’s-aterioissa.

Lähde: TheDrive 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja