Sitkeä HIFK ei antautunut – loppuhetkien "hevosenpotku" ratkaisi voiton

Muu pelitapahtuma: Ässät - HIFK 1:09
Johan Motin tälläsi HIFK:n voittomaalin ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla

HIFK korjasi lauantaina värikkäiden vaiheiden jälkeen 4–2-vierasvoiton Porin Ässistä. Voittomaalin laukoi HIFK:n ruotsalaispuolustaja Johan Motin.

Ässät johti ottelua vielä päätöserässä 2–1 Niklas Appelgrenin kahdella maalilla. Jere Innalan terävä rannekuti tasoitti ottelun kuitenkin erän puolivälin jälkeen ylivoimalla.

Ottelua oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia, kun HIFK-puolustaja Johan Motinin ruoska puhui siniviivalta ja vei HIFK:n ensimmäistä kertaa johtoon. Loppulukemat tyhjiin nakkasi Eetu Koivistoinen.

Liigan sarjataulukon viimeisenä oleva porilaisryhmä on hävinnyt seitsemän ottelua peräkkäin. Taulukon yläpäässä neljäntenä oleva HIFK puolestaan palasi perjantain Kärpät-tappion jälkeen voittokantaan.