Sisukas lehmä pelasti itsensä varmalta kuolemalta – ui autiolle saarelle asumaan

Lehmä otti kohtalonsa omiin sorkkiinsa ja pakeni varmalta kuolemalta.

Puolalainen lehmä on asunut yksin saarella – käyden kaikkien lähestyvien kimppuun – hurjan pakomatkan jälkeen. Lehmä pelasti itsensä varmalta kuolemalta, sillä sille oli kaavailtu päätepysäkkiä teurastamolle.

Lehmä ei suostunut lähtemään teurastamolle

Lehmä ryntäsi karkumatkalle viime kuussa kieltäydyttyään nousemasta kuorma-autoon, joka olisi vienyt sen teuraaksi. Koska lehmä oli unohdettu rauhoittaa, sen onnistui karata ja se kirmasikin suoraan metalliaidan läpi ja kohti läheistä järveä, kertoo Independent.

Hurjistunut eläin onnistui tilanteessa jopa murtamaan yhden työntekijän käsivarren.

Vapautta maistanut lehmä ui yhdelle järven keskellä sijaitsevista saarista. Ällistynyt omistaja väittää nähneensä lehmän jopa sukeltavan matkallaan.

Yritettyään viikon saada eläintä takaisin omistaja luovutti ja tyytyi lopulta vain varmistamaan, että lehmällä oli saarellaan tarpeeksi ruokaa. Palomiehetkin yrittivät napata karkulaista, mutta silloin pelästynyt eläin ui 50 metriä läheiselle niemelle. 

Puolalaispoliitikko ihailee sisukasta karkuria

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lehmän omistaja harkitsi jo karkurilehmän ampumista, mutta Nysan kaupungissa asvua poliitikko ja entinen laulaja Pawel Kukiz tarjoutui Facebook-päivityksessään maksumieheksi, jotta sankarilehmä saisi pitää vapautensa. 

Puolalaiselle Wprost-lehdelle antamassaan haastattelussa mies toteaa, että lehmä ansaitsee pitää henkensä palkintona sisukkaasta asenteestaan.

***

Lue myös:

    Uusimmat