Siskoni on noita -sarjan tähti oikoo huhuja kulissien takaa: "Olen vuosien ajan kerrannut tapahtumia"

Siskoni on noita -sarjan näyttelijät muistelevat kulissien takana vellonutta kohua. 

Siskoni on noita -hittisarjan kulissien takaiset tapahtumat ovat olleet viime päivät otsikoissa näyttelijä Shannon Dohertyn Let’s Be Clear with Shannen Doherty -podcastin myötä. 

Viime viikolla julkaistussa jaksossa Doherty ja näyttelijäkollega Holly Marie Combs kertoivat vuosien takaisesta riidasta, mikä vaikutti näyttelijöiden ilmapiiriin kuvauksissa.

Dohertyn ja Combsin lisäksi 90-luvun lopulla alkanutta sarjaa tähditti näyttelijä Alyssa Milano. Doherty kertoo näyttelijöiden välien olleen hyvin kilpailuhenkisiä.

Podcastin tuoreimmassa jaksossa kaksikko jatkaa keskustelua aiheesta. Doherty kertoo, että toisin kuin väitetään, hän sai potkut sarjasta. 

– Muistan, että edustajani sanoivat, ettei urani kestä toisia potkuja, joten sanomme vaan, että päätin lähteä, hän muistelee. 

Combs kertoo käyneensä yhden sarjan tuottajan kanssa keskustelun, miksi Dohertyä ei enää nähtäisi sarjassa Prue Halliwellin roolissa. 

– Meille sanottiin [Milanon puolelta], että se on hän tai [Doherty], ja Alyssa uhkasi haastaa oikeuteen vihamielisestä työympäristöstä, Combs muistelee tuottajan kuvailleen. 

Combs ja Doherty eivät muista, että Milanoa olisi kohdeltu huonosti kuvauksissa. 

– Olen vuosien ajan kerrannut tapahtumia aivoissani ja yrittänyt oikeasti etsiä kyseisiä hetkiä. En muista olleeni hänelle ilkeä kuvauksissa, Doherty pohtii. 

Lue myös:

    Uusimmat