Sisäpiiriltä karu paljastus Meghanin ja Catherinen kyyneliin johtaneesta riidasta – "Paiskasi oven kiinni tämän naaman edestä"

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01
Herttuatar Meghan esitti kohuhaastattelussa järkyttäviä väitteitä brittihovista – nämä olivat suurimmat paljastukset

Herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen kyyneliin johtanut riita nousi puheenaiheeksi kohutun Oprah-haastattelun myötä.

Myös herttuatar Catherinen nimi nousi pariinkin otteeseen esiin, kun herttuatar Meghan ja prinssi Harry puhuivat suunsa puhtaaksi brittihovin tapahtumista.

Meghanin ja Harryn häiden jälkeen lehdistössä on sitkeästi liikkunut huhu, jonka mukaan Meghan olisi saanut Catherinen kyynelehtimään toukokuussa 2018 tanssittujen häiden yhteydessä. Herttuatarten riidan on kerrottu liittyneen morsiusneitona olleen prinsessa Charlotten mekon sovitukseen.

Herttuatar Meghan kuitenkin kertoi sunnuntaina Yhdysvalloissa esitetyssä Oprah Winfreyn haastattelussa, että Catherinen sijaan tilanteessa itki hän itse.

– Muutama päivä ennen häitä hän oli pahoittanut mielensä jostain. Aihe oli oikea: kukkaistyttöjen mekot. Se sai minut itkemään ja se loukkasi tunteitani, Meghan selvitti kohuhaastattelussa.

Meghan kertoi haastattelussa herttuatar Catherinen pyytäneen häneltä myöhemmin anteeksi kukkien kera.

– Hän teki sen, mitä minäkin olisin tehnyt, jos olisin loukannut jotakuta, ottanut vastuun teoistaan, hän kertoi Oprahille.

Brittilehti The Times sai maanantaina sisäpiiritietoa tapahtuneesta. Lehden mukaan tilanne, jossa Catherine pyysi anteeksi kälyltään, ei sujunut kovin hyvässä hengessä.

– Hän paiskasi oven kiinni tämän naaman edestä, kertoi lehdelle puhunut lähde, jonka mukaan tämä oli tapahtunut herttuatarten välikohtausta seuranneena päivänä.

Meghan ja Catherine ikuistettiin yhdessä kuitenkin vuonna 2019 Wimbledonin tennisturnauksen yhteydessä katsomossa. Kuvissa molemmat näyttivät iloisilta. The Sun -lehden mukaan Meghan sanoi kuitenkin Oprahille, ettei kaikki ollut sitä, miltä se ulospäin näytti.

– Auttoiko hän sinua löytämään paikkasi perheessä tai auttoiko hän sinua sopeutumaan? Oprah kysyi.

– Minun ymmärrykseni ja kokemukseni mukaan viimeiset neljä vuotta eivät olleet sellaiset, miltä ne saattavat näyttää, Meghan vastasi.

Katso video! Prinssi Charlesilta jäätävä reaktio, kun häneltä kysyttiin Harryn ja Meghanin Oprah-haastattelusta:

Lue myös:

    Uusimmat