Prinssi Charles, 72, kohtasi ensimmäisen kiusallisen kysymyksen koskien Harryn ja Meghanin kohuhaastattelua – kuninkaalliselta hyinen reaktio

Prinssi Charles ei suostunut kommentoinaan sanallakaan Harryn ja Meghanin haastattelua Oprah Winfreyn kanssa. 

Iso-Britannian kruununprinssi Charles, 72, kieltäytyi kommentoimasta poikansa prinssi Harryn ja tämän vaimon herttuatar Meghanin maailmaa kohauttanutta haastattelua Oprah Winfreyn kanssa, joka esitettiin Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. Charlesilta kysyttiin asiasta Reutersin mukaan tiistaina 9. maaliskuuta kun prinssi lähti lontoolaisesta rokotuskeskuksesta.

Paikalla ollut tiedusteli Charlesilta, mitä mieltä tämä oli haastattelusta, jossa Meghan esitti väitteen, jonka mukaan kuninkaallisen perheen jäsen olisi esittänyt rasistisen kommentin sekä että hän olisi ajautunut kuninkaallisen elämän myötä itsemurhan harkinnan partaalle. 

Charles oli pysähtynyt ja katsonut ylos, mutta lopulta kääntynyt ja kävellyt pois sanomatta sanaakaan. 

Kuninkaallinen perhe ei ole vielä kommentoinut lainkaan haastattelua, josta on kohistu kansainvälisesti alkuviikon ajan. Harryn isoäidillä kuningatar Elisabetilla on kerrottu olleen kirjoitettu vastaus valmiina haastattelun jälkimaininkeihin, mutta monarkki on kertoman mukaan halunnut kuitenkin vielä miettiä vastaustaan.

Prinssi Harry paljasti haastattelun aikana, että välit isän ja pojan välillä viilenivät välittömästi, kun Harry ja Meghan ilmoittivat vuoden 2020 alussa aikeistaan vetäytyä syrjään hovista. Harryn mukaan Charles sittemmin vastannut hänen puheluihinsa. Kehonkieliasiantuntija Judi Jameskin arvioi haastattelun perusteella, että Charlesista puhuminen oli Harrylle vaikeaa ja välit ovat selvästi tulehtuneet. 

Veljestään prinssi Williamista Harry puhui sen sijaan lämpimämmin, vaikka myös veljesten välit ovat tiettävästi viilentyneet. Haastattelun aikana Harry oli hymyillyt kun William tuli puheeksi ja totesi rakastavansa veljeään. 

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista – katso alla olevalta videolta läpikäynti haastattelun kohauttavimmista väitteistä.

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01

Lue myös:

    Uusimmat