Sirpa Selänne murtuu kyyneliin kertoessaan perheessään tapahtuneesta tragediasta – Timo-veli menehtyi 7-vuotiaana hukkumalla

Sirpa Selänne kertoo 7-vuotiaana menehtyneestä isoveljestään 1:42

Marja Hintikka saa vieraikseen Villa Hintikalle kiekkovaimon Sirpa Selänteen. 

Marja Hintikan luotsaamassa Villa Hintikka -uutuusohjelmassa käytävissä keskusteluissa puhutaan elämän kauneimmista ja kipeimmistä kokemuksista. Jokaisessa jaksossa kolme julkisuudesta tuttua suomalaista saapuu viettämään kiireetöntä kesäpäivää veden äärelle idylliseen Villa Hintikkaan. 

Tällä kertaa Hintikan vieraana nähdään Sirpa Selänne, joka avautuu muun muassa 7-vuotiaana menehtyneestä isoveljestään. Isoveli menehtyi ennen kuin Sirpa oli syntynyt. Esikoislapsen menettäminen jätti kuitenkin jäljet perheeseen. 

– Se asia on aina ollut läsnä elämässä, mutta emme siitä hirveästi puhuneet. Timo kuoli hukkumalla, ja sen vuoksi vesi on aina ollut perheessämme sellainen vaaran elementti. 

– Meillä oli aina hyvin tarkkaa, ettei kukaan saanut mennä yksin uimaan. Äiti ja isä olivat joskus ehkä hiukan ylihuolehtelevaisia, Selänne kertoo. 

– Ihailen kuitenkin heitä, että he ovat pystyneet tällaisesta tragediasta huolimatta menemään eteenpäin ja pitämään esimerkiksi parisuhteestaan huolta, Selänne toteaa lopuksi. 

Villa Hintikka MTV3-kanavalla torstaisin kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat