Mainos

Sipilä yllättyisi, jos oppositio ei halua liikenneverkkotyöryhmään

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) yllättyisi, jos oppositiopuolueilla ei olisi halua lähteä mukaan liikenneverkkoa koskevaan parlamentaariseen työryhmään.

Sipilä kertoo, että asiaa käsitellään hallituksessa maanantaina ja tiistaina. Perustettiin parlamentaarista työryhmää tai ei, Sipilän mukaan nyt tarvitaan kuitenkin jotain konkreetista, millä korjausvelka voidaan rahoittaa. 

Oppositiopuolue SDP on vaatinut parlamentaarisen työryhmän johtajuutta itselleen. Sipilä ei suoraan vastannut, voidaanko tähän suostua. Sipilän mukaan demareiden johtaessa ryhmää, ei kyseessä olisi kuitenkaan enää parlamentarismi. 

– Kyllä siinä (työryhmässä) parlamentaarista voimasuhdetta, mitä vaaleissa on valittu, niin täytyy olla, Sipilä sanoi keskustan vaaliristeilyllä toimittajille. 

Hän toivoo, että mahdolliset ryhmän jäsenet olisivat sellaisia, joilla olisi aikaa paneutua asioihin. 

– Että ei ihan otsikoiden perusteella annettaisi kommentteja, vaan perehdytään asiaa, joka ei kieltämättä ole mikään helppo ja yksinkertainen, Sipilä sanoo.  

Keskustan kuntavaali risteily alkoi tänään. Keskustalaisia täynnä oleva laiva lähti Helsingin Katajanokalta kohti Tallinnaa kello 16.00.  
  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.