Sipe Santapukki ja Anssi Kela olivat aikoinaan toistensa parhaita ystäviä – tuon ystävyyden ansiosta Kela löysi elämänsä rakkauden

Anssi Kela olivat aikoinaan parhaimmat ystävät 4:12
Katso videolta Anssi Kelan yllätys Sipe Santapukille.

Sipe Santapukki koki Laulu rakkaudelle -ohjelmassa unohtumattoman yllätyksen Anssi Kelalta. 

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki koki elämänsä yllätyksen istuuduttuaan Laulu rakkaudelle -ohjelman penkkiin. Santapukki sai nauttia häntä varten suunnitellusta ja toteutetusta lauluesityksestä, jonka takana oli miehen muusikkokollega Anssi Kela

Santapukki kertoi MTV Uutisille tuoreeltaan yllätyksensä jälkeen, ettei osannut lainkaan aavistaa, että hän tulisi tällä tavalla yllätetyksi ja juuri Kelan toimesta. Santapukki kertoi jännittäneensä yllätystä kuitenkin etukäteen, vaikka tiesi, että se tulisi olemaan positiivinen. 

Rumpali oli erityisen mielissään Kelan kappalevalinnasta: mies esitti Santapukille kaksikon yhdessä tekemän kappaleen, jota ei ole koskaan julkaistu missään. 

– Siitä on tosiaan 16-17 vuotta kun tuo kappale tehtiin. Kiva, että Anssi päätti tehdä sen valmiiksi. 

Santapukki ja Kela tekivät kappaleen yhdessä vuosikausia sitten biisileirillä, jolla he olivat aikanaan yhteisen tuttavansa mökillä Heinolassa. Leirillä tehtiin useita kappaleita, jotka päätyivät suomalaisten artistien esitettäviksi. Kuitenkin yksi, eli juuri kyseessä ollut kappale, ei kuitenkaan päätynyt julkaistavaksi kenellekään artistille. 

– Se jäi pöytälaatikkoon, ja mun mielestä se oli koko ajan ehkä se paras niistä. 

– Tuo teksti ja melodia olivat valmiina jo silloin, mutta kukaan ei ollut vaan toteuttanut sitä vielä. 

Santapukin mukaan kappaleessa on paljon yhtäläisyyksiä hänen ja Kelan ystävyyssuhteeseen. Mies kuvailee, että kappaleen tekohetkellä he kummatkin taisivat olla toisilleen parhaita ystäviä. 

– Siihen aikaan sain häneltä paljon tukea ja apua, sekä toisinpäin. Sitten tuli vähän perhettä, bändikiireitä ja muita tekosyitä, ettei me olla itse asiassa nyt nähty muutamaan vuoteen. Niin siinä mielessä tämä oli tosi koskettava juttu, että Anssi muistutti tästä ystävyydestä mun mielestä tällä teolla. 

Santapukki ja Kela tukivat toisiaan ystävinä erittäin paljon elämän vastamäissä. Rumpalin mukaan Kela auttoi ystäväänsä merkittävästi tälle hankalan ajanjakson aikana. 

– Siinä kävi paljon isoja asioita lyhyen ajan sisään. Ja sitten mulla oli vähän tuskaiset hetket siinä, mutta Anssi tsemppasi ja kannusti. Ohjasi mua oikeille urille. 

Myös Santapukilla on ollut muutenkin erityisen merkittävä rooli Kelan elämässä. Santapukki nimittäin aikoinaan esitteli Kelalle tämän nykyisen puolison. 

– Mä olin amorina siinä, Santapukki myhäilee. 

Laulu rakkaudelle MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat