Miitta Sorvali koki täydellisen yllätyksen päivä Jussi-palkinnon voittamisen jälkeen – ja juhlisti voittoaan erikoisella tavalla

Tunnetut komediennet yllättävät Miitta Sorvalin Sound of Music -henkisellä esityksellä 6:58
Tunnetut komediennet yllättävät Miitta Sorvalin Sound of Music -henkisellä esityksellä

Miitta Sorvali koki Sound of Music -aiheisen yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Näyttelijäkonkari Miitta Sorvali yllätettiin täysin MTV3-kanavan Laulu rakkaudelle -ohjelmassa perjantaina 25. joulukuuta, kun joukko hänen ystäviään – ja tunnettuja suomalaisia koomikkoja – pisti pystyyn Sound of Music -aiheisen esityksen, joka oli ympätty yhteen Sorvalin oman elämän ja uran kanssa. 

Sorvali yllättyi täysin upeasta ja koskettavasta esityksestä eikä kertomansa mukaan olisi koskaan osannut odottaa vastaavaa. 

– Mun sydän suli ihan täysin, se oli tosi koskettava kokemus. Sitten kun siellä takana vielä heijastettiin niitä mun lapsuuskuviani ja kaikkea, niin se meni niin järkyttävän lujasti mun sydämeen. Nautin kerta kaikkiaan joka hetkestä. Se oli ihanaa, Sorvali kertoi MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa. 

Ennen kuvauksia Sorvali oli käynyt yhdessä muun muassa Krisse Salmisen kanssa yhdessä lenkillä ja tiedustellut tältä varovaisesti, onko häntäkin pyydetty mukaan "salaiseen ohjelmaan" jossa on mukana jotain pieniä yllätyksiä. 

– Niin hän sanoi, että oli vaihtanut heti aihetta, enkä mä huomannut yhtään! Olen luullut olevani semmoisessa tarkka, niin mä en silti huomannut. En yhtään!

Sound of Music on Sorvalille tärkeä ja henkilökohtainen elokuva, sillä se on ollut läpi hänen elämänsä hänen suosikkielokuvansa. Näyttelijän mukaan hänen mielestään elokuvassa kaikki on kertakaikkisen täydellistä. 

– Musiikki, kaikki näyttelijävalinnat, heidän vaatetuksensa, miljööt, miten hyvin he laulavat, siinä on riittävästi jännitystä mulle aikuisenakin – tai pikkuisen liikaa jopa – ja sitten on kuitenkin se onnellinen loppu. Joo, se on kyllä ykkösleffa. Ja sitten että yhtäkkiä nämä rakkaat ihmiset esittävät sen mulle, Sorvali fiilisteli. 

Viikko, jolloin Sorvali sai yllätyksensä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa, oli muutenkin täynnä iloa ja aihetta juhlaan näyttelijän elämässä. Edellisenä päivänä nimittäin Sorvali voitti ensimmäisen Jussi-palkintonsa parhaan naissivuosan näyttelijänä elokuvasta Aurora.

Sorvali kertoi ohjelman kuvauksissa, ettei hän ollut juuri pystynyt nukkumaan edellisenä yönä, vaikkei hän juhlinutkaan voittoaan erityisesti. Näyttelijän mukaan Jussi-patsas pääsi kotona ensin olohuoneeseen, jonka jälkeen se päätynee yläkertaan sivummalle Sorvalin ja hänen aviomiehensä muiden palkintojen joukkoon. 

– On tuntunut vähän liian pöhköltä, jos ne olisivat olleet jossain esillä. Mutta tämä, koska tämä on niin uusi, niin mä muutaman päivän varmaan pidän sitä olohuoneessa, sitten se laitetaan sinne vähän niinkuin sivumpaan, Sorvali pohti tuolloin. 

Vaikka Jussi-voittoa ei Sorvalin mukaan kummemmin juhlistettu, oli näyttelijän aviomies kuitenkin huomioinut puolisonsa saavutuksen gaalailtana. 

– Kun tulin kotiin, niin mieheni oli ostanut mulle yhden lonkeron. Ja sitten kun join sitä lonkeroa siinä itsekseni ennen kuin kävin nukkumaan, mieheni, joka ei ikinä ota kännykkäkameralla mitään kuvia, kysyi voiko hän ottaa yhden kuvan. Sitten hän laittoi jalkalampun valon oikein hienosti ja ohjasi minne katson ja mulla oli se pysti kädessä.

– Sitten hän otti sen kuvan ja mä join sen lonkeron. Sitten hyvää yötä. Ne olivat ne juhlallisuudet, Sorvali naureskeli. 

Laulu rakkaudelle MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20!

Lue myös:

    Uusimmat