Sini Vuori, 26, on ollut kateissa jo kolme viikkoa – hävisi jäljettömiin Turusta: "Kovasti toivon, että hän voi vielä löytyä"

26-vuotias Sini Vuori katosi kolme viikkoa sitten. Poliisi on saanut vahvistamattomia tietoja, joiden mukaan nainen olisi ollut viimeksi Tampereella.

Poliisi tiedotti kadonneesta keravalaisesta 26-vuotiaasta Sini Vuoresta eilen. Nainen on ollut kateissa jo kolme viikkoa. Viimeinen havainto tehtiin 1. huhtikuuta Turussa.

Poliisi on saanut tietoja, joiden perusteella Vuori olisi matkustanut katoamisensa aikaan Turusta Tampereelle. Rikosylikonstaapeli Henri Baldauf Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että poliisi pyrkii edelleen saamaan vahvistuksia naisen liikkeisiin.

– Meillä on vielä osittain varmistamaton tieto siitä, että hän olisi ollut Tampereella. Sitä tässä selvittelemme.

– Epäilemme kuitenkin, että hän on matkustanut Turusta Tampereelle. Emme ole saaneet muita havaintoja eikä muuta ole selvinnyt.

Baldaufin mukaan Vuoreen ei ole saatu huhtikuun alun jälkeen minkäänlaista yhteyttä, eikä hänestä ole myöskään tehty varmoja havaintoja.

Naisen olinpaikkaa ei ole saatu selville myöskään puhelimen sijaintitietojen tai tilitietojen perusteella.

– Tässä on kaikki mahdolliset keinot käytetty. Jos niiden avulla ei saada mitään juttua edistävää tietoa, käännytään sitten yleensä tiedottamisen puoleen.

Poliisi toivoo vihjeitä yleisöltä

Baldaufin mukaan mikään ei viittaa siihen, että Vuori olisi kadonnut niin sanotusti omasta tahdostaan tai esimerkiksi välttelisi läheisiään tarkoituksella.

– Ei ole tullut mitään tällaista ilmi.

Katoamiseen ei myöskään toistaiseksi uskota liittyvän rikosta.

Poliisin käsitys on, että Vuori on lähtenyt Turusta matkaan yksin. Poliisilla ei ole tietoa siitä, onko Vuoren ollut tarkoitus tavata Tampereella joku. Tiedossa ei ole, minne Vuori on ollut matkalla tai päätynyt.

Poliisi toivoo, että yleisöltä tulevat vihjeet veisivät tutkintaa eteenpäin. Baldaufilla on edelleen luotto siihen, että Vuori vielä löytyy.

– Uskon tai ainakin kovasti toivon, että hän voi vielä löytyä. Välillä on tapauksia, joissa pidemmänkin aikaa kateissa ollut henkilö vielä löytyy. Totta kai etsimme häntä aktiivisesti, ja silloin myös toivoa löytymisestä on.

Poliisin mukaan Sini Vuori on noin 150 senttiä pitkä ja hoikka. Kaikki mahdolliset havainnot ja tiedot on pyydetty kertomaan Itä-Uudenmaan poliisin puhelinnumeroon 0295 436483.

Jos henkilö katoaa, toimi näin! 0:48
Jos ihminen katoaa, toimi näin!

Lue myös:

    Uusimmat