Sini on sortunut parisuhteissaan klassiseen virheeseen – etsii nyt kumppania Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa

Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa jälleen jatkoa AVAlla tiistaina 4.9. alkaen.

Sini, 28, on yksi uuden Ensitreffit alttarilla -kauden sinkuista. Rohkea nainen kertoo odottavansa innolla elämänsä jakamista uuden kumppanin kanssa.

Kemistä Tampereelle muuttanut Sini on empaattinen ja pohdiskeleva, mutta samalla hauska ja omien sanojensa mukaan hieman ”hömelö”. Lastenhoitajana työskentelevä Sini on rakentanut toiveidensa mukaisen elämän Tampereella nollasta, ja hän on ylpeä itsenäisyydestään. Vapaa-ajallaan Sini käy kuntosalilla, piirtää ja kirjoittaa runoja. Musiikki on hyvin tärkeä osa hänen elämäänsä, ja tunneihmisenä hän löytää joka tilanteeseen sopivan kappaleen. Tärkeä osa vapaa-aikaa on myös tiivis ystäväpiiri.

Sini valmis jakamaan elämänsä tulevan kumppanin kanssa. Sinille tärkeää parisuhteessa on yhteinen huumori ja avoin keskusteluyhteys. Hän haluaa kumppanin, jonka kanssa voi olla oma itsensä ja jakaa yhteisen elämän, mutta hänelle on tärkeää pitää kiinni myös omista jutuistaan ja ajastaan.

Sini pelkää olleensa aiemmissa suhteissaan liian mukautuvainen ja kiltti. Hän pelkääkin, että kumppani menettää kiinnostuksensa, kun ei saa hänestä tarpeeksi kipakkaa vastusta.


Ensitreffit alttarilla AVAlla 4.9. alkaen tiistaisin klo 21 

Lue myös:

    Uusimmat