Silminnäkijä: Tällainen oli Vantaan suuren poliisioperaation aiheuttanut, ilmaan käsiaseella ammuskellut mies – uusi video operaatiosta julki

Poliisilla suuri operaatio Vantaalla – hätäkeskus sai ilmoituksen ampujasta 2:26
MTV Uutiset vieraili poliisioperaation tapahtumapaikalla – tämä tapauksesta tiedetään!

MTV Uutiset Live vieraili Vantaan Patotiellä, missä oli tänään suuri poliisioperaatio.

Poliisi sai aamupäivällä noin kello 10.30 aikaan ilmoituksen miehestä, joka olisi ampunut useampia laukauksia käsiaseella ilmaan Vantaan Patotiellä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin aiemmin, että paikalle lähetettiin ilmoituksen jälkeen 14 poliisipartiota. 

MTV Uutisten saamien silminnäkijähavaintojen mukaan poliisit olivat järeästi varustautuneita, ja paikalla nähtiin myös ainakin yksi panssaroitu G-sarjan Mersu.

Eräs silminnäkijä toimitti MTV Uutisille videoita, joissa näkyy muun muassa, miten suojavarusteisiin sonnustautunut poliisi lähtee juoksuun panssariauton luota. Poliisilla näyttäisi olevan kädessään pitkän mallinen ase. Videoissa näkyy myös panssariauto:

Suuri operaatio Vantaalla: Hätäkeskukseen soitettiin ilmaan ammuskelevasta miehestä - poliisi paikalla näyttävästi 0:29

Yksi operaatiota todistaneista on tapahtumapaikan liepeillä asuva mies. Hän arvioi, että poliisitehtävän aiheuttanut mies oli noin 30-vuotias ja että hän vaikutti tapahtumahetkellä päihtyneellä.

Poliisi ei ole ottanut kantaa siihen, millaisella aseella miehen epäillään ampuneen. Ei ole siis tiedossa, oliko kyse oikeasta ampuma-aseesta vai esimerkiksi ilmapistoolista. Miehen on kerrottu olevan poliisin hallussa. 

MTV Uutisten vieraillessa tapahtumapaikalla suurin osa poliiseista oli jo poistunut paikalta, ja paikalla oli enää yksi partioauto. 

Artikkelin yltä olevalta videolta voit katsoa, missä laukaukset silminnäkijän mukaan tarkalleen ammuttiin. 

Lue myös:

    Uusimmat