Silminnäkijä: Tällainen oli Vantaan suuren poliisioperaation aiheuttanut, ilmaan käsiaseella ammuskellut mies – uusi video operaatiosta julki

2:26
MTV Uutiset vieraili poliisioperaation tapahtumapaikalla – tämä tapauksesta tiedetään!

MTV Uutiset Live vieraili Vantaan Patotiellä, missä oli tänään suuri poliisioperaatio.

Poliisi sai aamupäivällä noin kello 10.30 aikaan ilmoituksen miehestä, joka olisi ampunut useampia laukauksia käsiaseella ilmaan Vantaan Patotiellä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin aiemmin, että paikalle lähetettiin ilmoituksen jälkeen 14 poliisipartiota. 

MTV Uutisten saamien silminnäkijähavaintojen mukaan poliisit olivat järeästi varustautuneita, ja paikalla nähtiin myös ainakin yksi panssaroitu G-sarjan Mersu.

Eräs silminnäkijä toimitti MTV Uutisille videoita, joissa näkyy muun muassa, miten suojavarusteisiin sonnustautunut poliisi lähtee juoksuun panssariauton luota. Poliisilla näyttäisi olevan kädessään pitkän mallinen ase. Videoissa näkyy myös panssariauto:

0:29

Yksi operaatiota todistaneista on tapahtumapaikan liepeillä asuva mies. Hän arvioi, että poliisitehtävän aiheuttanut mies oli noin 30-vuotias ja että hän vaikutti tapahtumahetkellä päihtyneellä.

Poliisi ei ole ottanut kantaa siihen, millaisella aseella miehen epäillään ampuneen. Ei ole siis tiedossa, oliko kyse oikeasta ampuma-aseesta vai esimerkiksi ilmapistoolista. Miehen on kerrottu olevan poliisin hallussa. 

MTV Uutisten vieraillessa tapahtumapaikalla suurin osa poliiseista oli jo poistunut paikalta, ja paikalla oli enää yksi partioauto. 

Artikkelin yltä olevalta videolta voit katsoa, missä laukaukset silminnäkijän mukaan tarkalleen ammuttiin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.