Silminnäkijä kertoo karmeasta hetkestä, kun nainen imeytyi lentokoneen ikkunasta – tältä näyttää kuolonturman aiheuttanut moottori

Tältä tuho näyttää: Lentokoneen turbiini hajosi ilmassa 0:54

Amerikkalaisen lentoyhtiö Southwest Airlinesin lento New Yorkista Dallasiin sai järkyttävän käänteen, kun lentokoneen moottorin särkyminen johti yhden ihmisen kuolemaan. Lennolla ollut matkustaja kertoo, mitä järkyttävässä tilanteessa tapahtui.

Yhdysvaltojen Philadelphiassa sattui eilen lento-onnettomuus, jonka seurauksena yksi ihminen kuoli. Silminnäkijät ovat kertoneet medialle, että lentokoneen vasemmasta turbiinista kuului voimakas räjähdys, jonka jälkeen sen rippeet iskeytyivät voimalla lentokoneen runkoon ja särkivät yhden ikkunoista.

Yksi nainen imeytyi puoleksi ulos ikkunasta onnettomuuden seurauksena, mutta matkustajat onnistuivat kiskaisemaan hänet takaisin, NBC News kertoo.

Onnettomuuden uhriksi joutunutta naista elvyttänyt silminnäkijä kertoo CNN:lle, mitä järkyttävässä tilanteessa tapahtui.

– Pian joku pyysi henkilöä, joka osasi elvyttää. Poistuin paikaltani ja aloitimme elvytyksen. Tätä kesti noin 20 minuuttia ja jatkoimme elvyttämistä, kunnes lentokone laskeutui. Ensihoitajia ja toimittajia saapui paikalle ja meillä oli vahva arvaus siitä, kuinka tilanne tulisi päättymään, mutta halusimme tehdä kaiken, mitä pystyimme pelastaaksemme naisen hengen, Peggy Philips kertoo CNN:lle.

Philadelphian pelastuslaitoksen mukaan seitsemää muuta matkustajaa hoidettiin pienten vammojen vuoksi kiitoradalla lennon laskeuduttua.

Southwest Airlines on julkaissut videolausunnon, jossa se lähettää syvimmät osanottonsa onnettomuuden uhrin omaisille ja kiittää henkilökuntaa nopeasta toiminnasta tilanteessa.

Lentokone on sittemmin viety asiantuntijoiden tutkittavaksi, jotta onnettomuuden syyhyn saataisiin selvyys. Tutkimukset ovat vielä kesken, mutta tutkinta tiedotti eilen, että ainakin yksi lentokoneen turbiinin osa oli irronnut ja siinä nähtiin jälkiä rasituksesta.

Matkustajalentokone joutui tekemään hätälaskun Philadelphiassa 2:00

Lue myös:

    Uusimmat