"Silkkaa hulluutta" – Argentiinan jatkoon piiskannut luotsi avautui MM-turnauksesta

1:26
Rankkari VAR-tuomiolla – Lionel Messi epäonnistuu, Puolan tähtivahdilta huima pelastus.

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni pitää sitä hulluutena, että hänen joukkueensa joutuu kohtaamaan Australian MM-jalkapallon neljännesvälierässä vain kahden lepopäivän jälkeen. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Argentiina voitti Puolan 2-0 keskiviikkona ja kohtaa seuraavaksi Australian. Neljännesvälierä tulee eteen jo lauantaina. 

– Mielestäni se on silkkaa hulluutta pelata jo lähes kahden vuorokauden kuluttua, kun olemme voittaneet lohkomme. En voi ymmärtää sitä, Scaloni kiehui. 

Australian tilanne ei ole paljon parempi, sillä se aloitti keskiviikon oman ottelunsa vain neljä tuntia ennen Argentiinaa. Toisaalta esimerkiksi sunnuntaina kohtaavat Englanti ja Senegal pelasivat omat lohkopäätöksensä jo tiistaina. Heillä on kalenterissa neljä lepopäivää.   

Qatarin turnauksen kohdalla ovat puhuttaneet muutenkin kuumat olosuhteet ja huipputiukka aikataulu seurajoukkuekauden keskellä. 

Argentiina hävisi sensaatiomaisesti MM-avausottelunsa Saudi-Arabialle, mutta on ottanut sen jälkeen kaksi vakuuttavaa voittoa. Ennakkosuosikin juna on siis taas raiteillaan.  

– Jos joku ajattelee, että Australia-ottelusta tulisi helppo, hän on väärässä. Emme ole suosikkeja, Scaloni linjasi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja