Lionel Messi teki 100 euron vedon kesken MM-ottelun – paljastuksen tehnyt tähti ei aio maksaa velkojaan

1:26
Rankkari VAR-tuomiolla – Lionel Messi epäonnistuu, Puolan tähtivahdilta huima pelastus.

Puolan tähtimaalivahti Wojciech Szczesny paljastaa tehneensä vedon Lionel Messin kanssa kesken MM-ottelun. 

Messi pääsi ampumaan rangaistuspotkun Argentiinan ja Puolen välisen MM-ottelun avausjaksolla, kun Szczesnyn käsi osui tähtihyökkääjän kasvoihin pallontavoittelutilanteessa. MM-turnauksessa huippuotteita esittänyt Szczesny kuitenkin torjui Messin yrityksen.

Szczesny paljasti Sportbiblen mukaan, että hän oli tehnyt 100 euron arvoisen vedon Messin kanssa siitä, että tuomitaanko Argentiinalle rangaistuspotku VAR:n avulla. Tilanne kääntyi Messin ja Argentiinan eduksi, joten puolalainen on nyt satasen velkaa Messille.

Katso pääkuvan videolta VAR:n avulla tutkittu tilanne, jossa Szczesny kolhi Messin päätä sekä puolalaisen upea torjunta Messin rankkariyrityksessä. 

– Juttelimme ennen rangaituspotkua. En tiedä onko se (vedonlyönti) sallittua MM-kisoissa. Saan siitä varmaan pelikieltoa, en välitä siitä. En aio myöskään maksaa hänelle, sillä ei 100 eurolla ole hänelle merkitystä, Szczesny veisteli. 

– Sanoin heti tuomarille, että osuin Messiin, mutta mielestäni se ei ollut rankkarin arvoinen tilanne. Tuomari päätti toisin ja se on ok – sain näyttää osaamistani.  

Molemmat saivat kuitenkin olla ottelun jälkeen hymyssä suin, sillä Argentiinan 2-0-voitto riitti jatkopaikkaan molemmille. Argentiina ylsi lohkovoittoon, Puola pääsi lohkokakkosena jatkoon maalierovertailun avulla.

Jutun otsikkoa muokattu ja juttuun lisätty Szczesnyn kommentit klo 8.07. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja