Roman Eremenkosta harvinainen näköhavainto – viritteleekö Veikkausliiga-seura siirtopommia? "Kaikki on mahdollista"

Suomen jalkapallon kirkkaimpiin tähtiin useita vuosia lukeutunut Roman Eremenko on nähty Veikkausliigan sarjajumbo HIFK:n harjoituksissa. Näky on luonnollisesti herättänyt kasvavaa keskustelua jalkapallokansan keskuudessa.

HIFK ei ole kertonut tarkeempaa tietoa siitä, miksi Eremenko on ollut Mixu Paatelaisen vetämissä harjoituksissa mukana. Seurapomo Heikki Pajunen ei kuitenkaan torpannut ideaa entisen Huuhkajat-tähden hankkimisesta.

– Kaikki on mahdollista. Pallo on näissä asioissa Mixulla, Pajunen kertoo MTV Urheilulle.

MTV Urheilu ei yrityksestä huolimatta ole tavoittanut Paatelaista kommentoimaan asiaa.

35-vuotias Eremenko on ollut virallisesti ilman seuraa helmikuun 2021 jälkeen.

Tämän vuoden alussa pelintekijä otti osaa entisen seuransa FF Jaron harjoituksiin. Huomionarvoista on, että silloinkin joukkueessa pelasi Eremenkon 23-vuotias pikkuveli Sergei, joka edustaa tätä nykyä HIFK:ta.

HIFK on ajautunut kuluneen kauden aikana taloudellisesti huolestuttavaan tilaan, mikä herättää epäilyksiä Eremenkon mahdollisesta siirrosta Helsinkiin.

HIFK ei ole yleisesti ottaen sulkenut ovea uusille pelaajahankinnoille. Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa 13. heinäkuuta.

– Seuralla ei ole mitään kommentoitavaa Roman Eremenkosta, eikä siirtoikkunan aukeamiseen liittyvästä pelaajaliikenteestä, HIFK:n joukkueenjohtaja Ossi Orvasto toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat