Mainos

Siepattu Jaycee rahoittaa koulunkäynnin kirjaprojekteilla

Yhdysvalloissa 18 vuoden sieppauksen jälkeen löytynyt Jaycee Lee Dugard aikoo rahoittaa oman ja tyttäriensä koulunkäynnin kirjaprojekteilla, kertoo yhdysvaltalais- ja brittimedia.

Seksuaalirikoksesta aiemmin tuomitun, uskonnollisen fanaatikon Phillip Garridon uskotaan siepanneen Dugardin tämän kotikadulta, kun tyttö oli 11-vuotias. Garridon uskotaan pitäneen tyttöä takapihallaan vankinaan, ja vankeuden aikana Jaycee synnytti kaksi tyttöä, jotka ovat nyt 11-vuotias Starlit ja 15-vuotias Angel.

The Sunday Times kertoo, että nyt 29-vuotias Jaycee aikoo laittaa tyttärensä yksityiseen kouluun ensi vuonna. Perhetuttavan mukaan Jaycee itse aikoo ottaa yksityistä opetusta ennen kuin hän voi mennä kouluun.

Jayceen äiti, 50-vuotias Terry Probyn aikoo julkaista kirjan "kadonneiden vuosien kokemuksista" ensi vuonna. Kirjan esipuheen kirjoittaa Jaycee Lee Dugard. Julkaisija on Random House. Julkaisija on luvannut antaa osan kirjan tuloista suoraan kolmen nuoren naisen koulutukseen. Lisäksi kustantaja toivoo, että Jaycee Lee Dugard kirjoittaisi jossakin vaiheessa myös oman kirjan.

Jaycee Lee Dugard antoi ensimmäisen haastattelunsa ja kuvia itsestään ja tyttärestään yhdysvaltalaiselle People-lehdelle. Lehti ei ole paljastanut paljonko se maksoi kuvista ja haastattelusta.

Jaycee ja tytöt hakivat lemmikkieläimiään viime viikolla eläinsuojasta, jonne eläimet oli viety, kun tytöt vapautettiin. Tytöt olivat hakeneet useimmat niistä 12 eläimestä, joiden kanssa he asuivat Garridojen tapapihalla. Tytöt hakivat eläinsuojasta viisi kissaa, kakadun, marsun ja lemmikkihiiren. Terapeuttien mukaan lemmikkieläimillä on suuri merkitys Jayceen ja tyttöjen henkiselle hyvinvoinnille.

Garrido halusi lastensynnyttäjän

Poliisi uskoo, että Phillip Garrido sieppasi tytön alunperin, koska Garridon vaimo Nancy Garrido ei voinut saada lapsia ja Phillip Garrido halusi "jumalan viattoman välineen" tekemään hänelle lapsia.

Phillip ja Nancy Garrido ovat vankilassa, ja heitä syytetään kidnappauksista sekä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.