Sidney Crosbyn kommenttia seurasi yllätys – 4-vuotias sydäntensärkijä varasti huomion NHL:n tähdistöottelussa

NHL:n tähdistöottelun taitokisat järjestettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Huomion varasti Aleksandr Ovetshkinin 4-vuotias poika Sergei.

Aleksandr Ovetshkin ja Sidney Crosby osallistuivat yhdessä NHL:n tähdistöottelun Breakaway Challengeen eli läpiajokisaan. Entinen tähtipelaaja P. K. Subban haastatteli supertähtiä ennen heidän yritystään ja pyysi laukojilta nimikirjoitukset tähdistöottelupaitaan.

Kun Crosby oli signeerannut paidan, yllätti hän Subbanin ja koko yleisön.

– Taidamme tarvita tähän vielä yhden nimikirjoituksen, Crosby sanoi.

Ovetshkinin 4-vuotias Sergei-poika luisteli innokkaana jäälle ja Crosby, Ovetshkin ja 4-vuotias Sergei lähtivät hyökkäykseen kohti maalia, jota vartioi maalivahtilegenda Roberto Luongo.

Sergei sai kunnian päättää hyökkäyksen ja polvenkorkuinen pelaaja hassutti maalivahti Luongon väärään suuntaan.

Yleisö hurrasi pienelle pelaajalle kovaan ääneen, ja läpiajoa arvostelleet tuomarit löivät tiskiin pelkkiä kymppejä.

– Hetki oli erityinen. Fanit ja me molemmat rakastimme sitä (Crosbyn kanssa). Hienoa pelille, ja hienoa meille molemmille, ilmeisesti myös Sergeille, Ovetshkin sanoi nhl.comin mukaan

Ovetshkinin ja muiden venäläispelaajien pelaaminen on ollut sallittua NHL:ssä koko sen ajan, kun Venäjä on käynyt hyökkäyssotaa Ukrainassa. Ovetshkin on ollut näkyvästi esillä koko tähdistötapahtuman ajan, mikä on kirvoittanut paljon kritiikkiä venäläistä ja etenkin NHL:ää kohtaan siitä, että se ei välitä Venäjän käymästä sodasta Ukrainassa.

Tähdistöottelun suomalaishetki nähtiin päivää aikaisemmin rannalla kuvatussa Splash Shot -kilpailussa, jonka Mikko Rantanen ja joukkuekaveri Cale Makar voittivat. Kyseessä oli tarkkuuskilpailu, jossa oli mahdollisuus pudottaa vastustaja vesiämpäriin.

Rantanen onnistui alkukilpailussa hyvin. Suomalainen ampui kiekkoja sen verran tehokkaasti, että sai pudotettua Sidney Crosbyn veteen.

NHL:n tähdistöottelun taitokilpailut näytettiin Viaplayn kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat