SHL:n huippuottelussa pöydällä runkosarjan voitto – Luulaja varsinaisen peliajan voitolla ykköseksi

6:03
Videolla maanantain Tulosruutu.

Ruotsin jääkiekkoliiga SHL:ssä pelataan tiistaina runkosarjan toiseksi viimeinen kierros. Toisin kuin SM-liigan puolella, muiden muassa runkosarjan voitto on edelleen ratkaisematta, ja se on vasta tänään ensi kertaa katkolla.

Pudotuspelit kattavasti C Morella

 SHL-playoffit käynnistyvät lauantaina 16.3. 1. pudotuspelikierroksen otteluilla. Myös näitä pelejä pääsee tänä vuonna seuraamaan cmore.fi suoratoistopalvelun kautta ruotsinkielisellä selostuksella.

 Varsinaiset playoff-lähetykset starttaavat perjantaina 22.3. puolivälierien myötä ja niitä on luvassa suomeksi selostettuna joka viikonpäivälle jopa 4.4. asti mikäli ottelusarjat venyvät 7. peleihin. Niin kauan kuin kahta puolivälieräparia pelataan samana päivänä C More näyttää aina toisen ottelun suomeksi selostettuna ja myös tv-kanavien puolella sekä toisen samanaikaisen ottelun cmore.fi suoratoistopalvelussa alkuperäiskielellä.

 Välierät (6.4. alkaen) ja finaalit (21.4. alkaen) selostetaan kaikki suomeksi ja ne näkyvät niin tv-kanavilla kuin suoratoiston puolella. Suomenkielisistä selostuksista SHL-playoffeissa vastaavat Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen.

Luulaja johtaa sarjaa (98 pistettä), mutta Färjestad on vain pisteen päässä. 

Joukkueet kohtaavat tänään toisensa todellisessa trillerissä Karlstadin Löfberg Arenalla. Mikäli Luulaja ottaa suoran kolmen pisteen voiton varsinaisella peliajalla, se nappaa runkosarjavoiton. Kaikilla muilla tuloksilla ratkaisu siirtyy vielä torstain viimeiselle ottelukierrokselle.

Luulaja on voittanut seurahistoriansa aikana SHL:n ja ennen nimenmuutosta Elitserieninä tunnetun sarjan runkosarjan vain kahdesti, viimeksi 2012. Färjestadilla runkosarjavoittoja on peräti yhdeksän.

Runkosarjavoiton lisäksi SHL:ssä pelataan tänään ja torstaina vielä monista muistakin asioista. Frölunda on varmuudella runkosarjan kolmas mutta lopuista suorista puolivälieräpaikoista käydään vielä kovaa vääntöä.

Myös runkosarjan 10. sija eli viimeinen pudotuspelipaikka on vielä ratkaisematta, ja siitä on käynnissä armoton taistelu Brynäsin, Linköpingin ja Örebron kesken.

Tiistain SHL-ottelu Färjestad-Luulaja on katsottavissa suorana poikkeuksellisesti vain cmore.fi suoratoistopalvelussa johtuen tv-kanavien muusta samanaikaisesta tarjonnasta (mm. UEFA Champions League). Ottelulähetys alkaa kello 19.55, ja sen selostaa Teppo Laaksonen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja