NHL:stä lisäväriä kauteen, Leijonien mestaripelaajat ykkössuosikin riveissä – SHL käyntiin C Morella lauantaina!

0:43
Luulajan Juhani Tyrväinen tunnetaan myös räväkästä pelityylistään – tässä taklausnäyte viime marraskuulta.

Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n uusi kausi käynnistyy lauantaina 19. syyskuuta. C More välittää sarjan otteluita tuttuun tapaan erittäin kattavasti kanavillaan ja suoratoistopalvelussaan.

Suomeksi selostettavia otteluita on luvassa runkosarjassa jälleen vakituisesti kahdesti viikossa, torstaisin klo 20 ja lauantaisin klo 19 alkavilta kierroksilta. Lisäksi tarjonnassa on entistä enemmän pelejä myös muina ajankohtina. C Moren suoratoistopalvelussa on lisäksi tarjolla valikoituja otteluita, joissa on ruotsinkielinen alkuperäisselostus.

Kausi aloitetaan räväkästi tulevana lauantaina – Suomeksi selostettuja otteluita tulee poikkeuksellisesti kaksi peräkkäin (klo 16.15 ja 19.00). Lisäksi normaalien torstai- ja lauantaipelien lisäksi myös sunnuntaina 27. syyskuuta on luvassa ottelulähetys heti F1-osakilpailun perään.

C Moren SHL-lähetysten pääselostajana jatkaa Teppo Laaksonen. Jo vuodesta 2015 SHL:ää vakituisesti selostanut Laaksonen odottaa innolla alkavaa kautta.

– Korona päätti myös Ruotsissa pelit dramaattisesti juuri ennen pudotuspelien alkua, joten niin seuroilla, pelaajilla kuin kiekkofaneillakin on valtava palo päästä taas nauttimaan peleistä. Luulaja otti viime kaudella vakuuttavan runkosarjavoiton ja "moraalisen mestaruuden", minun papereissani se on ykkössuosikki myös alkavaan kauteen, Laaksonen arvioi.

– Luulajan ykköshaastajia tulevat olemaan ainakin Färjestad, HV71 ja Skellefteå. Monet joukkueet ovat saaneet NHL:stä lainapelaajia ainakin marraskuulle asti, ja taistelu pudotuspelipaikoista tulee käymään todella kiivaana. Edessä on erittäin tasainen ja hieno kausi.

Myös suomalaisittain tilanne kauteen lähdettäessä on hieno, sillä sopimuspelaajia on tällä hetkellä jo peräti 27. Sarjan 14 joukkueesta peräti 13:lla on riveissään ainakin yksi suomalaispelaaja. Kovimmista suomalaisnimistä mainittakoon KHL:stä Ruotsiin palaavat Jesse Virtanen ja Olli Palola, vakavasta sairaudesta toipunut Kristian Näkyvä, AHL-reissulta nyt Ruotsiin suuntaava Oula Palve sekä Luulajan Leijonat-maailmanmestarit Juhani Tyrväinen ja Arttu Ilomäki.

Myös Ruotsissa kausi aloitetaan vahvojen koronamääräysten ja suojatoimien kanssa. Yleisöä tullaan nykytiedon mukaan päästämään otteluihin syyskuussa vain 50 ja 1. lokakuuta alkaen 500 ottelua kohden, muutamin poikkeuksin. Ottelutapahtumissa noudatetaan erittäin tarkkoja hygieniatoimia, esimerkiksi istumapaikkojen välillä suositellaan yli metrin etäisyyksiä.

C Moren suomeksi selostetut SHL-lähetykset syyskuussa:

19.9. klo 16.15 Frölunda-HV71 ja klo 19.00 Luulaja-Färjestad
24.9. klo 20.00 Växjö-Färjestad
26.9. klo 19.00 Skellefteå-Örebro
27.9. klo 16.00 Djurgården-Frölunda

C Moren jääkiekkotarjonta kasvaa entisestään, kun kotimainen SM-liiga käynnistyy 1. lokakuuta. C More esittää kaikki ottelut suorina lähetyksinä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja