Shirly Karvinen avautuu somessa, miksi jäi tauolle radiotyöstä: "Asiat eivät enää oikein tuntuneet miltään"

Yhteishaastattelussa Sanni ja Shirly Karvinen 6:33
Katso Sannin ja Shirly Karvisen ensimmäinen yhteishaastattelu – kertovat, miten viettävät vapaa-aikaansa

Juontaja Shirly Karvinen oli aiemmin töissä Basso-radiokanavalla.

Juontaja Shirly Karvinen kertoi 6. helmikuuta Instagramissa, miksi hän jätti Basso-radiokanavan työnsä kesällä 2022. Hän kertoo saavansa kysymyksiä päätöksestään lähes päivittäin.

– Haluan kertoa, miten radiosta tauolle jääminen on ollut hyvinvointini kannalta yksi parhaimpia asioita, mitä olen koskaan tehnyt. Olen saanut tehdä radiota mahtavien tyyppien kanssa ja elänyt lähetyksissä yhdessä kuulijoiden kanssa viiden vuoden ajan, mistä olen todella kiitollinen. Niiden vuosien aikani yritystoimintani laajeni monelle muulle osa-alueelle, mikä on juuri sitä, mitä haaveilin, Karvinen kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa.

Kuitenkin jossakin vaiheessa hän löysi itsensä tilanteesta, jossa oli koko ajan töissä, ja teki työnsä viimeisillä voimillaan ja jatkuvassa pelossa siitä, että epäonnistuu.

– Arkeni pyöri vuosia 4–5 tunnin katkonaisilla yöunilla, mikä lopulta johti siihen, että asiat eivät enää oikein tuntuneet miltään, jos joltakin, niin merkityksettömältä. Minulla yksinkertaisesti loppui kunto, en enää jaksanut ja olin todella surullinen. Kesti kauan myöntää se itselle ja vielä kauemmin muille. Onneksi kuitenkin avasin suuni, sillä uupumuksella voi olla seuraamuksia, joista ei välttämättä koskaan toivu, Karvinen kirjoitti.

Karvinen uskoo, että kun menee kunnolla rikki, niin kuoren alta voi löytää jotakin paljon vahvempaa ja eheämpää. Hänelle on selkiytynyt, mitkä ovat hänen rajansa, ketkä ovat hänen tyyppisiään ihmisiä ja mitä hän elämältään haluaa.

– Minulla on enemmän rauhaa sisälläni ja olen todella innoissani siitä, mitä tulevaisuudella on minulle luvassa niin työrintamalla kuin yksityiselämässä, koska tuntuu, että olen viimein avoin sille ilman naamioita tai pelkoja epäonnistumisesta. Nykyään polvet eivät tärise seistä omana itsenäni toisin kuin ennen, Karvinen kirjoitti.

Radioon liittyen hänellä ei ole antaa tällä hetkellä enempää vastauksia, mutta hän ei malta odottaa, että pääsee paljastamaan ihmisille tulossa olevia hyviä juttuja.

Karvinen seurustelee artisti Sannin  kanssa. Pari antoi ensimmäisen yhteishaastattelunsa Emma-gaalassa 3. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat