Mainos

Sheryl Crow myy ylellisen hevostilansa

Laulaja Sheryl Crow myy upeaa kotiaan. Yli 950 neliön asunnosta löytyy mustan ja valkoisen kontrasteja sekä arjen luksusta.

Laulaja Sheryl Crow myy Tennesseessä sijaitsevan kotinsa. 950 neliön asunnossa on viisi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Tontilta löytyy myös hevostalleja ja -aitauksia. Hinta on tietenkin sen mukainen: asunnosta pyydetään reippaasti yli kuusi miljoonaa euroa.

Crow kertoi aiemmin People-lehdelle muuttaneensa Nashvilleen ollakseen lähellä juuriaan. Nainen teki suuresta asunnosta mukavan ja lapsiystävällisen asennuttamalla useisiin huoneisiin tummat puulattiat ja maalaamalla kodin neutraalein sävyin.

Asuntoa on myös sisustettu mustavalkokuvilla hevosista sekä vintage-nukenpäillä ja eläinten anatomiaa esittelevillä julisteilla.

Crow'n itsensä käyttämässä makuuhuoneessa on kehikkokatto ja mahtaviin puitteisiin verrattuna yllättävän pieni kattokruunu. Huoneen nurkkaa komistaa miespatsas, ja tilassa on myös sohvaryhmä istuskelua varten.

Hemmottelua

Valkoisella sisustetussa olohuoneessa on takka, jota reunustavat muistoesineiden esittelyyn tarkoitetut hyllyköt. Moderni, litteä televisio on pultattu seinään käytävän puolelle. Toisessa oleskeluun tarkoitetussa huoneessa on kivinen tulisija, ja hyllyköt kirjoille ja viihde-elektroniikalle.

Myös keittiön sisustuksessa hallitsevat valkoinen ja musta graniitti. Keittiösaarekkeen vierestä löytyy pöytätasonakin toimiva akvaario; virallisessa ruokailuhuoneessa verhojen ja tuolien verhoilut sopivat toisiinsa.

Tässä kodissa voi todella hemmotella itseään: Crow'n yksityisessä kylpyhuoneessa on käytetty tummaa puuta ja lasikaapistoja, ja keskellä tilaa seisoo valtava kylpyamme. Myös tästä huoneesta löytyy kattokruunu. Autotallista on tehty kuntosali kaikkine laitteineen. Pihassa kuntoilijaa odottaa kivellä reunustettu uima-allas, jonka äärellä voi nauttia Nashvillen upeista maisemista auringossa maaten.

MTV3

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.