Sheryl Crow myy talokolmikkoaan alennuksella – hinnasta lähti liki 3 miljoonaa euroa

Laulaja Sheryl Crow yrittää kiivasti päästä eroon Hollywood Hillsin alueella sijaitsevasta asuinkokonaisuudestaan.

Laulaja Sheryl Crow joutui pudottamaan liki kolmella miljoonalla eurolla Los Angelesissa sijaitsevan talokokonaisuutensa hintaa.

Crow laittoi alunperin Los Angelesin Hollywood Hillseillä sijaitsevat kolme taloansa myyntiin vuonna 2012. Tuolloin tähti pyysi niistä 11,5 miljoonaa euroa, mutta halukkaita ostajia ei ilmaantunut. Joulukuussa 2013 talotrio otettiin pois myynnistä, mutta nyt niitä taas myydään maltillisempaan 8,6 miljoonan euron hintaan.

Yksityisyyden takaavien aitojen takana sijaitsevat espanjalaistyyliset talot Crow on ostanut yksitellen ja yhdistänyt pikkuhiljaa. Yhteensä taloissa on yli 900 neliömetriä yli neljän hehtaarin tontilla.

Päärakennuksessa on neljä makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, erillinen wc, keittiö, kirjasto, viinikellari ja musisointihuone.

Toisessa talossa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja näkymät Hollywoodiin.

Kolmas rakennus on jo vuonna 1885 valmistunut talo, jossa on tammilattialla varustettu keittiö, kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Kaikki kolme rakennusta on yhdistetty toisiinsa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi muun muassa poluilla ja yhteisellä leikkikentällä, uima-altaalla ja "leirintäalueella".


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat