Mainos

Sharon vaatii tulitaukoa

Israelin pääministeri vaatii kymmenen päivän täydellistä tulitaukoa ennen neuvotteluja palestiinalaisten kanssa. Yhdysvaltain vierailulla oleva Israelin pääministeri Ariel Sharon sanoi, että Israel ei neuvottele väkivallan ja terrorin edessä.

Hän kertoi toimittajille presidentti Bushin tapaamisen jälkeen edellyttää täydellistä väkivallasta pidättäytymistä kymmenen päivän ajan. Neljätoista ihmistä on kuollut sen jälkeen tulitauko osapuolten välillä alkoi kaksi viikkoa sitten.

Bush uskoo rauhaan

Yhdysvaltain presidentti George Bush pyytää Israelilta, että maa jatkaisi rauhaprosessia ja pidättäytyisi edelleen väkivallasta. Ennen tapaamista Sharonin kanssa Bush sanoi, että hän uskoo rauhan olevan aiempaa hieman lähempänä.

Bushin mielestä välivallan kierteen katkaiseminen on ehdoton edellytys kestävälle rauhan kehitykselle. Sharon puolestaan sanoi, että Israel ei neuvottele palestiinalaisten kanssa niin kauan kun väkivalta jatkuu. Neljätoista ihmistä on kuollut sen jälkeen tulitauko osapuolten välillä alkoi kaksi viikkoa sitten.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.