Seuraa vaihtanut leijonahyökkääjä Jori Lehterä odottaa puhelinsoittoa: "Keskustelemme kaikesta"

Suomalaishyökkääjä Jori Lehterän, 32, siirto KHL-seura Moskovan Spartakiin varmistui toukokuun alkupuolella. Leijonissakin esiintynyt kokenut kiekkoilija kertoi tavoitteistaan tulevalle kaudelle venäläismedia Sport-Ekspressin haastattelussa.

Spartakin päävalmentajana toimii Venäjän maajoukkuettakin valmentanut Oleg Znarok, joka tunnetaan kovasta fyysisestä vaatimustasosta.

– En ole puhunut vielä valmentajamme kanssa, mutta olen varma, että hän soittaa minulle ja keskustelemme kaikesta, Lehterä sanoi venäläismedialle.

– Olen kuullut, että siitä (harjoituskaudesta) tulee haastava, mutta olen valmis. Ajattelen tätä uuteena haasteena. En tunne juurikaan Moskovaa, mutta soitin Julius Hudacekille (Spartakin maalivahti) ja Andrei Zubareville, josta pitäisi tietääkseni tulla Spartakin pelaaja. He antoivat minulle muutamia vinkkejä. Käyn tarkempia keskusteluja harjoituskauden lähestyessä.

Lehterä teki kauden mittaisella SKA-pestillään 51 ottelussa tehot 15+15. Tavoitteet uudessa seurassa ovat selkeät.

– Auttaa joukkuetta, yrittää voittaa jokainen ottelu ja mennä Spartakin kanssa niin pitkälle pudotuspeleissä kuin mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat