Agentilta suora lausunto Teemu Pulkkisen tulevaisuudesta – "Hän on valmis jäämään KHL:ään"

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkisen agenttina toimiva Aljosa Pilko on kertonut venäläisen Sport-Expressin haastattelussa, että Pulkkinen on valmis jatkamaan uraansa Venäjällä.

31-vuotias Pulkkinen on ainoa suomalaispelaaja, joka jatkoi KHL:ssä pelaamista myös kaudella 2022-23 Venäjän aloittamasta hyökkäyssodasta huolimatta. Pulkkisen sopimus Traktor Tsheljabinskin kanssa päättyi keväällä, eikä hänen uudesta seurastaan ole vielä tietoa.

Pulkkisen agenttina toimiva Aljosa Pilko on kuitenkin kommentoinut suomalaisen suojattinsa tilannetta venäläiselle Sport-Expressille. Pilkon mukaan Pulkkinen on halukas jatkamaan uraansa Venäjällä nykyisestä maailmantilanteesta huolimatta.

– Hän on valmis jäämään KHL:ään. Käymme neuvotteluja yhden joukkueen kanssa. Jos emme pääse yhteisymmärrykseen, menee Teemu Sveitsiin, Pilko kertoo.

Pulkkisen leiri on aiemmin keskustellut paluusta Dinamo Minskiin, mutta venäläisissä joukkueissa palkkatasot ovat parempia.

– Pulkkinen odottaa pelaavansa taas Venäjällä, jossa hänen tasoisilleen pelaajille maksetaan enemmän, Pilko sanoo.

– Häntä on osattava käyttää oikein. Yleensä Teemu raivostuttaa valmentajia, koska hän ei tee tiettyjä, eikä tule aina puolustamaan. Jääkiekossa on kuitenkin tehtävä enemmän maaleja kuin päästät, joten Pulkkinen olisi tässä tapauksessa erittäin hyödyllinen.

Lue myös:

    Uusimmat