Seth Rogenilla oli aikoinaan tähtäimessä rooli 8 Mile -elokuvassa – koe-esiintyminen kääntyi kuitenkin katastrofiksi

1:48
Seth Rogen oli mukana Leijonakuningas-elokuvan uudessa live action -versiossa. Videolla elokuvan traileri.

Seth Rogen haki aikoinaan huonolla menestyksellä mukaan 8 Mile -elokuvaan.

Kanadalaisnäyttelijä Seth Rogen, 39, kertoo uudessa kirjassaan Yearbook, että koki aikoinaan uransa kummallisimman koe-esiintymisen hakiessaan räppäri Eminemin elämään perustuvaan 8 Mile -elokuvaan vuonna 2002. Rogenin tähtäimessä oli Cheddar Bobin rooli, jonka sai lopulta Evan Jones

Elokuvan castingpäällikkö oli pyytänyt koe-esiintymiseen saapuvia näyttelijöitä tuomaan mukanaan ystävän, kenen kanssa he voisivat käydä yhdessä läpi käsikirjoituksessa olleen dialogin Cheddar Bobin ja Rabbit-hahmon välillä. Rogen toi mukanaan koekuvauksiin Jason Segelin, kenen kanssa oli tehnyt töitä Freaks and Geeks -sarjassa. Segel haki niin ikään roolia elokuvasta. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Marshall Eriksenina sarjassa Ensisilmäyksellä

– Nukuimme yhdessä asunnollani koe-esiintymistä edeltävän yön jotta voisimme harjoitella, sitten ajoimme yhdessä koe-esiintymiseen. 

Rogenin mukaan 8 Milen käsikirjoituksessa käytetty kieli huvitti toisinaan häntä ja Segelia. Luonnollisesti käsikirjoitus perustui pitkälti räppislangiin kuuluvaan sanastoon. 

Itse koe-esiintymisessä Rogenin ja Segelin huvitus kääntyi täydeksi hysteriaksi, sillä Rogenin mukaan koeluvun koittaessa kaksikko alkoi nauraa niin hysteerisesti, ettei pystynyt suorittamaan koe-esiintymistään loppuun. 

– Aina kun toinen aloitti kohtauksen, toinen repesi. Se oli hölmöä, emme pystyneet viemään sitä loppuun. Me vain poistuimme jonkin syyn varjolla ja saatoimme itsemme ulos, kyyneleiden valuessa kasvoillamme. 

– Koe-esiintymiset ovat noloja parhaimmillaankin. Lisää vielä mukaan se, että yksi parhaista ystävistäni katseli suoritustani ja me kumpikin luemme detroitilaisten räppäreiden rooleja, joihin emme voisi olla yhtään vähemmän sopivia. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja