Serie A -seuralta kaunis ele iäkkäille kannattajilleen

Taistelu koronavirusta vastaan on saanut eri tahot tekemään hyväntekeväisyyttä auttaakseen heikommassa asemassa olevia selviytymään tilanteesta. Italian pääsarjassa pelaava jalkapalloseura AS Roma päätti auttaa koronaviruksen uhkaamia, riskiryhmään kuuluvia ikäihmisiä.

Koronaviruspandemia on iskenyt toistaiseksi kovimmin Italiaan, jossa viruksen vuoksi on kuollut jo yli 10 000 ihmistä. Todennettuja tartuntoja on kirjattu lauantai-iltaan mennessä yli 92 000.

Maan pääsarjassa pelaava roomalaisseura AS Roma on nyt kantanut kortensa kekoon ikäihmisten auttamiseksi koronavirusepidemian keskellä. Seura toimitti perjantaina iäkkäille kannattajilleen hätäapupaketteja, joilla pyrkii helpottamaan näiden tilannetta. Seura kertoo verkkosivuillaan, että hätäapupaketit jaettiin neljällä autolla sen yli 75-vuotiaille kausikortin omistajille.

Hätäapupakettiin on koottu hyvin säilyviä ruoka-aineita, kuten pastaa, keksejä ja yksi pullo olutta sekä myös sanomalehti Gazzetta dello Sportin päivän numero. Mukana on myös kymmenen kasvosuojusta, kymmenen paria suojahansikkaita ja viisi pulloa käsidesiä.

Erityishuomion sai seuran vanhin kausikorttilainen, vuonna 1923 syntynyt Eliseo Lorenzetti, jolle seura lahjoitti paketin lisäksi myös hyökkääjä Edin Dzekon pelipaidan, johon Dzeko oli kirjoittanut nimikirjoituksensa.

Lorenzetti syntyi neljä vuotta ennen kuin AS Roma perustettiin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja