Parhaan tv-esiintyjän pystin napannut Sampo Kaulanen häkeltyi voitosta: "Tämä on älyttömän hölmöä"

Suomen tv-maailman parhaimmistoa palkittiin Kultainen Venla -gaalassa 12. tammikuuta Kansallisoopperassa.

Lapista kotoisin oleva kyläkauppias Sampo Kaulanen nappasi yleisöäänestyksellä parhaan tv-esiintyjän palkinnon Kultainen Venla -gaalassa 12. tammikuuta.

– Tuntuu aivan uskomattomalta. Olen älyttömän kilpailuhenkinen. Olen tehnyt neljä vuotta tämän eteen töitä. Tämä on aivan älyttömän hölmöä. Minä olen kuitenkin makkarakauppias. En edes tajua miksi olen täällä muiden oikeiden esiintyjien kanssa, Kaulanen kuvailee.

Kaulanen kertoo haluavansa olla oman työnsä esimerkki muille.

– Tämä on mahtava esimerkki siihen, että minä en ole kouluja käynyt enkä muutenkaan, sillä lailla menestynyt, että oikeasti kun haluaa jotain ja lähtee tekemään, niin se on mahdollista kaikille, mies kommentoi.

Mies kertoo suunnitelleensa pystin saannin jo varhain syksyllä.

– Syksyllä jo googletin, että koska gaala on ilman, että tiesin edes pääseväni ehdolle. Valitsimme lomapäivät niin, että ostimme lentoliput. Tämä on aika pitkää ollut jo suunnitelmissa, kauppias täräyttää.

Mies aikoo laittaa juhlavaihteen päälle ja isoja juhlia on luvassa myös kyläkaupassa.

– Pakkohan se on. Tappiin asti, mies kommentoi.

Mukana gaalahumussa nähtiin myös Pihlajakadun tuhmat tädit -sarjan naisnelikko. Katso videolta, mitä Monika Lindemanin poikavauvalle kuuluu ja miten muut näyttelijättäret ovat viettäneet lomaansa!

Lue myös:

    Uusimmat