Sonja Aiello kommentoi dramaattista Selviytyjät-yhteenottoa Rosanna Kuljun kanssa – "Pelkäsin, että tilanne menee siihen"

Sonja Aiello riitaantui Rosanna Kuljun kanssa Selviytyjissä 3:20

Rosanna Kuljun ja Sonja Aiellon välillä nähdään kiivassanainen yhteenotto heti Selviytyjät Suomi -ohjelman avausjaksossa ensi sunnuntaina. Sonja kertoo MTV Uutisille, mitä kaksikon välillä tapahtui tilanteen jälkeen.

Selviytyjät Suomipalaa ruutuun sunnuntaina, ja heti kauden aluksi nähdään poikkeuksellinen heimojako: naiset vastaan miehet.

Heimojako alkaa vaikuttaa naisten väleihin välittömästi, ja heimossa alkaakin spekulaatiot siitä, kuinka negatiivisesti jako vaikuttaa naisten keskinäisiin väleihin.

Esimerkiksi fitness-vaikuttaja Sonja Aiello kertoo, että hän tulee normaalisti paremmin toimeen miesten kanssa, ja siksi hän ei ollut heimojaosta erityisen mielissään.

– Heimojako tuntui hurjalta ja sellaiselta, mitä en olisi halunnut. Kaipaan miesenergiaa ympärilleni, sillä bondaan heidän kanssaan hyvin. Tunnen olevani yksi äijistä, Sonja kertoo MTV Uutisille.
 

– Naiset ovat aika kovia, ja mimmien kesken tulee helposti riitaa. Mietinkin heti, että mitenköhän minun käy että sulaudunko joukkoon, hän jatkaa.

Hänellä itsellään on ikäviä muistoja alakouluajoilta, jolloin tytöt piikittelivät toisiaan. Vanhat kokemukset nousivat nopeasti saarella pintaan.

– Just mimmien kesken alakoulussa oli kränää, ja nyt kun jaettiin naiset vastaan miehet, niin pelkäsin, että se tilanne menee siihen ja sitten se vähän menikin siihen.

Sonja kertoo, että pyrki olemaan ensimmäiset päivät tarkkailijan roolissa, jotta mitään välikohtauksia ei syntyisi. Se ei kuitenkaan auttanut.

Tunteet kuohuvat heimossa

Jo ensimmäisessä jaksossa nähdäänkin, kuinka naisten Sotong-leirissä tunteet leimahtavat nopeasti. Sonja joutuu mediapersoona Rosanna Kuljun kynsiin, kun naisten rakentama yöpaikka on väärässä paikassa, ja Sonja varmistelee mahdollisimman monelta, että onhan uusi paikka kaikille mieluisa.

Jatkuva kysely alkaa tympiä Rosannaa, ja hän sanoo siitä Sonjalle erittäin suorasanaisesti.

– En voi ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeaa, missä se maja on! Jotenkin minua kuluttaa henkilökohtaisesti todella paljon, että kysellään samoja asioita uudestaan varmistaakseen, että on itse diplomaattinen omassa tekemisessään, Rosanna tuhahtaa Sonjalle avausjaksossa.

– Halusin vain varmistaa, että onhan tämä ok, Sonja vastaa.

– On se ok! Rosanna kimpaantuu.

Rosanna kertoo kameroille tiedostavansa sen, että hän on varsin suorapuheinen, eikä kyseinen luonteenpiirre miellytä kaikkia.

– Toki minulla on vatsa sekaisin, olen oksennellut koko päivän. Muutenkin tuntuu, että hermo kiristyy ihan muustakin, mutta en jaksa uskoa, että nämä yhteenotot loppuvat tähän, Rosanna sanoo.

Tilannetta puidaan myöhemmin majanrakennuksen puitteissa.

– Kyllä tuo oli raivari, Sonja sanoo, mutta Rosanna kiistää asian.

Sonja purkaa myöhemmin tuntojaan kameralle ja kertoo kokeneensa välikohtauksen hyökkäykseksi häntä kohtaan. Hän kertoo säikähtäneensä tilannetta, koska hänelle oltiin niin vihaisia, eikä edes pyydetty jälkikäteen anteeksi.

MTV Uutisten videohaastattelussa Sonja kuitenkin paljastaa, että välikohtaus selvitettiin myöhemmin, sillä kaksikko keskusteli tilanteen läpi.

Jostain syystä sitä ei kuitenkaan näytetty avausjaksossa. Tällaista tämä realityn tekeminen on, Sonja toteaa.

Sunnuntaina Nelosella alkavalla uudella Selviytyjät Suomi -kaudella kilpailevat lisäksi juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.
 

Katso videolta Sonjan haastattelu, jossa hän kertoo, millaisissa väleissä hän on nykyään Rosannan kanssa ja millaisia muutoksia Sonja huomasi kanssakilpailijoissa, kun kamerat tulivat paikalle.

Lue myös:

    Uusimmat