Mainos

Selin: En luovuta ennenkuin Marski-elokuva syntyy

Elokuvatuottaja Markus Selin on hyvin toiveikas, että paljon kohua herättänyt Mannerheim-elokuva saadaan vielä valkokankalle. Selin kertoo MTV3:n uutisille, että rahoituksessa ovat mukana nyt oikeat elokuvarahoittajat. Enempää hän ei kuitenkaan suostu tässä vaiheessa kertomaan.

- Kaikki näyttää erittäin hyvältä. Siinä vaiheessa kun rahat ovat nipussa ja tilillä, voin kertoa kaiken. Eteenpäin kuitenkin mennään koko ajan, Selin vakuuttaa.

Miljoonien eurojen elokuvahanke on ollut talousvaikeuksissa jo pidemmän aikaa kun rahoittajat yksi toisensa jälkeen ovat vetäytyneet.

- Aikaisemmin olemme lähteneet liikkeelle pelkillä lupauksilla. Niistä on tultu niin karusti alas etten halua puhua enää mistään, mikä ei ole paperilla, Selin toteaa.

- Elokuvaa tai sen tekoa ei ole missään nimessä lopullisesti jäädytetty, se on kyllä tulossa. Käsikirjoitus on valmis, Unkarissa kaikki on valmista kuvauksia varten eikä meidän ole mitään järkeä muuttaa sunnitelmia.

Suomalaiset julkisuuden henkilöt, kuten liikemies Hjallis Harkimo ja pokerimiljonääri Ilari Sahamies ovat tukeneet elokuvan rahoitusta.

- Hjallis auttoi meitä paljon kriittisessä tilanteessa, mutta se ei tietenkään koko elokuvaa pelasta. Nyt jatkossa Hjallis ei ole enää mukana projektissa, Selin mainitsee.

Marsalkka Carl Gustaf Mannerheimin elämästä kertova elokuva on ohjaaja Renny Harlinin ja Markus Selinin suurprojekti. Mannerheimia näyttelee elokuvassa Mikko Nousiainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.