Selena Gomez esiintyy sensuellissa mainoksessa

Selena Gomezin nimeä kantavan hajuveden mainos on hyvin sensuelli. Kaunotar on siihen enemmän kuin tyytyväinen, Female First uutisoi.

Poppari Justin Bieberin tyttöystävänä tunnetuksi tullut Selena Gomez on sitä mieltä, että hänen nimeään kantavan hajuveden mainos on hyvin sensuelli. Kaunotar on hyvin tyytyväinen mainokseen, joka hajuvedestä tehtiin.

Laulajana ja näyttelijänä työskentelevä Gomez on pukeutunut hajuvesimainoksessa seksikkääseen purppuranväriseen mekkoon ja kaunotar on upoksissa vedessä.

– En oikeastaan tiedä, miksi päätin olla mainoksessa veden alla, mutta se näytti coolilta. Vesi on valaistu alhaalta päin, joten se se näyttää pinkiltä ja purppuranväriseltä, aivan kuin hajuvessipullonikin. Halusin mainoksen näyttävän siltä kuin uisin hajuvedessäni. Mainos on hyvin romanttinen ja sensuelli. Se on hauska ja kaunis samaan aikaan, Gomez sanoo.

Gomezin omaa nimeä kantava hajuvesi on yhdistelmä mansikkaa, suklaata ja vaniljaa. Tuoksu kehiteltiin yhdessä kaunottaren fanien kanssa.

– Hajuvedestä tulee jotakin erilaista, koska fanit auttavat sen kehittelyssä. Olen saanut jo upeita ehdotuksia faneiltani, he ovat valinneet todella hyviä tuoksuja, joten olen hyvin innoissani, Gomez kertoi taannoin suunnitteluprosessista.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja