Seksuaaliterapeutti Maria Kihlströmin avioliitto rakoili – terapia pelasti: "Meillä on 12 vuoden jälkeen parempaa seksiä kuin koskaan"

Maria Kihlström saapui ensimmäiseen Venla-gaalaansa uniikissa puvussa:"Todella ihanaa päästä tänne" 3:07
Maria Kihlström avasi parisuhdettaan ja seksielämäänsä Venla-gaalan punaisella matolla.

Maria Kihlström kuuluttaa kommunikaation tärkeyttä.

Seksuaaliterapeutti ja Sex Tape Suomi -ohjelman juontaja Maria Kihlström saapui Kultainen Venla -gaalaan uniikissa mekossa, joka oli teetetty juuri kyseistä iltaa varten.

– Se on tehty juuri tätä iltaa, ensimmäistä Venla-gaalaa varten, Kihlström iloitsi MTV Uutisten punaisen maton livelähetyksessä lauantaina. 

Seksuaaliterapeuttina Kihlström auttaa muun muassa pariskuntia palauttamaan kipinän esimerkiksi makuuhuoneen puolelle. Mikäli kipinä on hiipunut, on hänen mukaansa tärkeää katsoa peiliin.

– Ihan ensimmäiseksi täytyy katsoa peiliin ja kysyä itseltä mitä toivon ja tarvin. Vastauksethan eivät löydy ulkopuolelta vaan sinusta. Sitten pitää lähteä sanoittamaan kumppanille sitä. 

Joskus kuitenkin täytyy Kihlströmin mukaan mennä makuuhuonetta pidemmälle.

– Olemme itse käyneet sen läpi. Meinasimme pikkulapsivuosina joutua erilleen, Kihlström myöntää. 

Juurikin noihin aikoihin Kihlström aloitti terapiaopintonsa, jotka edesauttoivat suhteen saattamista takaisin raiteilleen.

– Kotitehtävien avulla opettelimme puhumaan. Meillä on 12 vuoden jälkeen parempi suhde kuin koskaan ja parempaa seksiä kuin koskaan.

Katso koko live Kultainen Venla -gaalan punaiselta matolta.

Suora lähetys Kultainen Venla -gaalan punaiselta matolta MTV Uutiset Livessä klo 17.30 alkaen! 1:10:43


Lue myös:

    Uusimmat