Sinkkuelämää-sisarsarjan toisen kauden julkaisuajankohta varmistui – ensimmäinen traileri julki!

And just like that -tv-sarja on Sinkkuelämää-ohjelman sisarsarja.

HBO Max -suoratoistopalvelu vahvisti, että Sinkkuelämää-sarjan sisarsarja And just like that saa jatkoa toisella kaudella kesäkuussa 2023. Toisen kauden traileri on nyt katsottavissa.

Myös sarjan toisella kaudella nähdään tuttuun tapaan Carrie Bradshaw’n roolissa Saras Jessica Parker. Niin ikään Cynthia Nixon (Miranda), Sara Ramírez (Che) sekä Carrien ja Chenin podcast-tuottajaa näyttelevä Ivan Hernandez (Franklin) ja Kristin Davis (Charlotte) ovat mukana.

Toisesta kaudesta julkaistiin myös kuvia kohtauksista. 

Carrien entinen poikaystävä Aidan (John Corbett) palaa kuvioihin.

Ensimmäisellä kaudella Carrie oli julkaissut uuden Sex and the city -podcastin ja näytti aloittavan uuden romanssin Franklinin kanssa. Aidanin paluu toisella kaudella tuo tähän omat kuvionsa.

Charlotte on edelleen onnellisesti naimisissa Harryn (Evan Handler) kanssa, mutta teini-ikäiset lapset tuovat omat haasteensa. Miranda on luopunut avioliitostaan päätäkseen Los Angelesiin rakastajansa koomikko Chenin kanssa.

Carrie sopi ensimmäisellä kaudella välinsä Samanthan (Kim Cattrall) kanssa, kun kaksi vieraantunutta ystävää viestittelivät koko kauden toisilleen. Cattrall ei todellisuudessa osallistunut sarjaan laisinkaan. Sarjassa he kuitenkin suunnittelivat toistensa tapaamista Carrien leviteltyä edesmenneen Mr Bigin (Chris Noth) tuhkat alas sillalta Pariisissa.

Ensimmäinen kausi julkaistiin joulukuussa 2021, ja se on HBO Maxin kaikkien aikojen menestynein alkuperäissarja.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat