Mainos

Seksiliikkeet, joita mies inhoaa

Jotkut liikkeesi tekevät hänet hulluksi. Toiset ideat taas voi suosiolla jättää elokuviin.

Se, mikä toimii aikuisviihteessä tai Hollywood-elokuvissa, ei välttämättä toimi kotona. Limelife.com listasi seksiliikkeet, joita mies ei välttämättä arvosta. Ennen kuin kokeilet näitä, kysy häneltä suoraan!

Liika voihkiminen. Aikuisviihteessä naiset kiljuvat, pitäisikö siis kotonakin huutaa pää punaisena? Liiallinen vaikerointi tuntuu teeskentelyltä, varsinkin, jos hän tuskin koskettaa sinua. Älä vedä ääntelyä överiksi.

Kala-asento. Osallistu, vaikka makaisitkin aktin aikana miehen alla. Laiskana lötköttävä makuuhuonekumppani ei saa korkeimpia pisteitä.

Takapuolen tutkimusmatka. Moni mies nauttii pakaroiden hivelystä seksin aikana. Muualle takapuolen alueelle suuntautuvaa koskettelua varten pitää kysyä lupa! Jos haluat tuottaa varmaa iloa, kosketa kiveksiä. Jos taas istut miehen päällä, älä kumarra liikaa. Takapuoli on monista kiihottava ja upea ilmestys, mutta liian syvä kumarrus paljastaa jo liikaa.

Liika pomppiminen ja riehunta. Kun olet päällä, älä nouse liian korkealle. Penis on lihas, joka voi repeytyä liian kovakouraisen taivuttamisen seurauksena. Älä myöskään nojaudu liian taakse niin kutsutussa ratsastusasennossa.

Kissanainen. Jotkut pitävät rajuista otteista. Toisia taas ahdistaa ajatus naisesta, joka raapii, läpsii ja puree aktin aikana. Jos hän kertoo pitävänsä kovista otteista, anna mennä. Jos hän ei mainitse asiaa, älä muutu kissanaiseksi kesken kaiken.

Vesihoito. Liukuvoide, käsirasva, jopa shampoo toimii hätätilanteessa liukasteena. Vesi sen sijaan lisää kitkaa. Jos aiot hivellä miestäsi suihkussa, kurkota kohti rasvaputkiloa, äläkä luota pelkkään veteen.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.