Seksikolumni: Yhden yön suhde pelastaisi jokaisen kiukkuisen sinkkunaisen

Seksikolumnissa ihmetellään tällä viikolla sitä, miksi stereotyyppinen nainen ei hyväksy yhden yön suhteita.

En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi naiset kammoksuvat yhden yön suhteita. Pieneen mieleeni ei mahdu se, minkä vuoksi kahden vapaan aikuisen ihmisen olisi paheksuttavaa harrastaa suojattua seksiä silloin, kun mieli tekee. Minkä vuoksi yhteiskunta vaatii ikään kuin sisäänpääsyvaatimuksena tähän kahden ihmisen väliseen iloitteluun vaikkapa ne kuuluisat kolmet treffit?

Liki kaikki naispuoliset sinkkuystäväni pitävät yhden yön suhteita täysin tuomittavina. Olen kuullut näitä hetkiä kutsuttavan muun muassa likaisiksi maksullisten naisten hommiksi, joihin ei ryhdyttäisi edes vuosikausia kestäneen seksittömyyden päätteeksi pahimmissa himoissa. Mielessäni herää tässä vaiheessa vain yksi kysymys: miksi?

Kaikkein kummallisimman muodon yhden yön suhteiden mollaaminen saa siinä vaiheessa, kun niitä pidetään miesten fetissinä. Voisi nimittäin kuvitella, että melko moneen yhden yön suhteeseen vaaditaan myös toinen osapuoli, joka saattaa hyvinkin olla nainen. Missä nämä kaikki yhden yön suhteista nauttivat naiset piileskelevät? Häpeäverhon takana? Hiljaa nurkassa, koska eivät uskalla myöntää nauttivansa paheksutusta seksistä yhden yön ajan? Oli miten oli, itse toivoisin, että nämä hyvän päälle ymmärtävät naiset tulisivat kaapista ulos ja antaisivat kasvot onnistuneille yhden yön suhteille.

Parhaimmillaan täysin tuntemattoman kumppanin kanssa vietetty yksittäinen yö on jännittävä seikkailu toisen ihmisen kehoon, hänen tapoihinsa ja mukavaa vaihtelua jokaisen sinkkunaisen arkeen. Itse olen yhden yön suhteissani kohdannut sekä suurimman koskaan näkemäni peniksen että hauskimman koskaan tapaamani persoonan. Jälkimmäisellä kerralla peniksen koko jätti toivomisen varaa, mutta kokemus oli silti ikimuistoinen.

Seksi on tärkeä elämän osa-alue riippumatta siitä, onko parisuhteessa vai ei. Itse tulen hyvinkin kiukkuiseksi, mikäli peitto ei ole toviin heilunut. Jos itse lukeudut kiukkuisten sinkkunaisten sakkiin, tee itsellesi palvelus ja kokeile yhden yön suhdetta: voit yllättyä harvinaisen positiivisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja