Seksikolumni: Miehet ja naiset, huomio! Karvat eivät kuulu makuuhuoneeseen

Intiimialueiden karvoitus aiheuttaa aika ajoin keskustelua. Viimeisin kohu karvojen tiimoilta syntyi, kun Instagramissa kohistiin fitness-tähden ajelemattomista karvoista – ja syystä.

Fitness-tähti Morgan Mikenass pyöri tällä viikolla otsikoissa Instagram-kuviensa vuoksi, sillä nainen on pidättäytynyt jo vuoden ajan ajelemasta karvojaan. Syy tähän on se, että nainen haluaa viestittää maailmalle, että karvat ovat luonnollinen osa ihmistä, eikä niiden ajelemisessa ole mitään väärää.

En väitä, että karvojen ajamatta jättämisessä olisi jotain väärää, mutta en ymmärrä, miksi joku rankaisisi seksikumppaniaan tuuhealla pöheiköllä, kun karvat voi vähintään lyhentää vaikkapa saksilla, jos pelkää sheiverin terän vahingoittavan intiimialueen ihoa.

Jokaisen pitäisi pitää intiimikarvoituksensa lyhyenä

Itse en voi ymmärtää, miksi joku jättäisi ajelematta intiimikarvoituksensa, mikäli tähän ei ole terveydellistä syytä. Syy siihen, miksi mielestäni jokaisen pitäisi pitää intiimikarvoituksensa lyhyenä, on hygienia. Karvoitus kerää valtavasti bakteereja ja alkaa pahimmillaan haisemaan. En saata keksiä pahempaa seksintappajaa kuin tuuhea karvoitus, sillä mieleeni juolahtaa puskan nähdessäni välittömästi ajatus siitä, kuinka vaikea tiheä ja pitkä karvoitus on pitää puhtaana.

Olen muutenkin tarkka siitä, että haluan harrastaa seksiä aina suihkunraikkaana, sillä puhdas tuoksu on mielestäni hyvin puoleensavetävä piirre seksikumppanissa. Mielestäni hygieniasta huolehtiminen on osa kumppanin kunnioittamista.

Ymmärrän hyvin sen, että kiireessä sileä pinta muuttuu usein sängeksi, enkä sängen vuoksi kieltäytyisi missään nimessä harrastamasta seksiä. Tuuhean puskan nähdessäni viisarini kuitenkin värähtää – siihen väärään suuntaan.

Olen käynyt keskustelua siitä, kuinka joidenkin mielestä naisten tulisi ajaa intiimialueen karvoituksensa, mutta miesten karvat saisivat rehottaa tuuheina. Mielestäni tässä ei ole mitään logiikkaa. Oli kyseessä sitten mies tai nainen, on intiimialueiden karvojen ajeleminen palvelus seksikumppanille.

Tuuheat karvat eivät mielestäni yksinkertaisesti kuulu sellaiseen makuuhuoneeseen, jossa vallitsee länsimainen tietotaso hygienia-asioiden suhteen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja